Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Marta mi też waga w miejscu stanęła.. ale ja trochę za dużo jem:P powoli zaczynam się znów pilnować 🙂 ratują mnie chyba tylko te ćwiczenia:P

dzisiaj mam myśl wyciągnąć męża na rocko 😁 najpierw jakieś koncert mają być (wiem, że ten zespół co ma grać ponoć fajny - mój kojarzy i twierdzi, że spoko:P) a potem szał dup i tańczyć do rana 😁 tylko trza ruszyć tego lenia bo znów samej to mi się nie chce:P

• Mamusia
Magda ja wiem po sobie, że dość dużo to nie to samo co wystarczająco dużo 😁

no mojego ciężko ruszyć,... tym bardziej, że ostatnio kumpel wpada i siedza przed tv z piwkiem...
ale jak kolegę namówię (a z tym akurat problemu nie będzie:P) to i mój się ruszy 😁

• Mamusia
chyba Ci muszę uda pokazać 😁 😁 😁 😁 zmienisz zdanie:P
😁 😁 😁 😁
a ja musze jakoś zwalczyć oponkę na brzuchu i boczki 🙂 no ale to powoli.. przede wszystkim dieta - bo bez diety tych miejsc nie ruszę:/ no i ćwiczenia. czyli trzeba czasu 🙂 już mi na wadze tak nie zależy jak na tym żeby to do ładu poskładać jakoś 🙂

• Mamusia
Zacznie jak będzie czas:P

a powiedzcie mi. jak Wasze szkraby się bawią na podłodze.. to siedzą? klęczą? bo mój kuca.. i to bawi się na kucąco nie podpierając się niczego.. a żeby było śmieszniej wstaje bez podparcia utrzymując idealnie pionową postawę.. nawet się nie zachwieje.. i tak po kilka razy - jakby przysiady robił 😮

• Mamusia
Gocha stratowalam z 85 tera mam 79 wiec jeszcze dycha do mojej wagi u mnie latwo kg leca ale w gore a w dol to juz inna bajka ale ch.. znow sie zawezme w sobie to w miesiac schudne z 5 kg na dukance a pozniej juz z gorki bedzie i na sylwestra wbije sie w moja kiece z orseya ukochana rozmiar 38 😁 😁

• Mamusia
GoGr napisał(a):
chyba Ci muszę uda pokazać 😁 😁 😁 😁 zmienisz zdanie:P
😁 😁 😁 😁
a ja musze jakoś zwalczyć oponkę na brzuchu i boczki 🙂 no ale to powoli.. przede wszystkim dieta - bo bez diety tych miejsc nie ruszę:/ no i ćwiczenia. czyli trzeba czasu 🙂 już mi na wadze tak nie zależy jak na tym żeby to do ładu poskładać jakoś 🙂

to pokaż ale wątpie żebym zdanie zmieniła 😜