Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sweety napisał(a):
jejciu zeby adrianka tez nie zlapalo albo was

Iza ale to nie jest zaden rota wirus bo był badany wiec raczej nic mały nie podłapie gorzej z nami bo ciągle w szpitalu chociaz zawsze jak przychodzimy nawet do małego nie podchodzimy tylko najpierw porzadny prysznic 🤢

gosia2301 napisał(a):
sweety napisał(a):
jejciu zeby adrianka tez nie zlapalo albo was

Iza ale to nie jest zaden rota wirus bo był badany wiec raczej nic mały nie podłapie gorzej z nami bo ciągle w szpitalu chociaz zawsze jak przychodzimy nawet do małego nie podchodzimy tylko najpierw porzadny prysznic 🤢

wiem na bierzaco zagladam na brzuszek czy cos konkretnego wiadomo
tak nagle go zlapalo i tak dlugo trzyma i najgorsze ze nic nie wiadomo

• Mamusia
to na prawde jest jakies nienormalne wszystkie badania dobre a niedługo bedzie 14 dni jego meczarni 😞wygladam jak trup niewyspana zmeczona praktycznie nic nie jem bo nie mam kiedy jutro jeszcze naszych znajomych lekarka która pracuje w tym szpitalu ma dzwonic zeby dla niej zrobili mu jakies dodatkowe badania moze wtedy dowiedza sie co to do cholery jest 😠

• Mamusia
sweety napisał(a):
trzymamy kciuki i jak tylko cos bedziesz wiedziala to pisz nam bo wszystkie czekaja

ale dopiero wieczorem bo zmieniamy sie z moim i jestem w domu dopiero koło 20 musze Adrianka wykąpac zjesc i dopiero moge cos napisac mały na razie zasnął ciekawe jak długo pospi 🤨

• Mamusia
Gosia ja bym zbzikowała, współczuje ci i mam nadzieje ze juz wkrrótce wszystko bedzie w porządku i że Kamilek wyzdrowieje..

a ja mam teraz w domu jazdę Aleksowi wyżyna się pierwszy ząbek, już mu dziąsełko opuchło i tak mi płacze od wczoraj jak nigdy ehh moje biedactwo, jedzie cały czas na gryzaczku z woda destylowaną bo ten żel to tylko na chwilkę pomaga 😞

• Mamusia
hej dziewczynki mały dopiero zasnął prowadził wojne z nami i spac nie chciał 😮suszarka go uspiła 😁nic nie wiem bo jutro beda mieli wyniki badan powiedzieli tylko tyle ze jak beda dobre to mały do domu wyjdzie dzisiaj nie wymiotował wszystko było w porzadku 🙂

gosia2301 napisał(a):
hej dziewczynki mały dopiero zasnął prowadził wojne z nami i spac nie chciał 😮suszarka go uspiła 😁nic nie wiem bo jutro beda mieli wyniki badan powiedzieli tylko tyle ze jak beda dobre to mały do domu wyjdzie dzisiaj nie wymiotował wszystko było w porzadku 🙂

w koncu jakies pozytywne wiesci tyle czasu sie meczyl biedaczek

• Mamusia
hej pindeczki co tu znowu takcicho 😞
Gocha super wuiesci trzymam kciuki za Kamilka 🙂
jak tam u Was bo u mnie troche kiepskawo chyba pokamr mi sie konczy bo Aleks ostatnio non stop na cycku nawet co 40-50 minut a cycki miekkie jak piii 😞 probowalam juz wszystkiego ale widze ze mlody sie nie nanjda i mleko nie jest tresciwe wiec chyba juz bedzie butla w dzien a cyce3k na nocke troche mi zal ale coz kiedys to musialo nastapic szkoda ze juz ale trudno buziaki 😘 😘