Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nie mam co opowiadać bo nic nie było, 😞 cała noc tak dziwnie mi po brzuchu coś jeździło i nadal jeździ ....Może dziś sie coś nakreci 🙂 my dopiero wstalismy,mały je cyca a ja patrzę co naskrobalyscie,no niewiele.... Dziś wizyta u tesciowki wiec będę pózniej,nie piszcie dużo Buziaki

• Mamusia
magda123 napisał(a):
hej mam chwilke co tam babolki? 🙂 Gocha super ,że masz już kamilka w domu 🙂 druga Gocha głosik dodany 🙂 Jula pisz po chrzcinach jak się udały 🙂 Marta ty moja tepa brunetko , 😜 😜 😘 Marzi tak czasem bywa ,że mnie nie ma na forum ale wszystko jest do wybaczenia 🙂Marita Miłoszek zdrowy??

hej laleczki

Miłoszek zdrowy ale najstarszy złapal angine i 40 temperatury 😞,nocka nieprzespana i problemy z dostaniem sie do lekarza.Troche nawyzywalam i dwadzieścia minut pożniej juz byl w przychodni.Milosz zrobil sie nieznośny,łóżeczko to Bee,najfajniejsze są rączki.Zrobilam malą wopjenke i Miloszek mus na nowo nauczyć sie zasypiać sam i bawić w łóżeczku jak mama coś robi.Idzie jak po grudzie ale myśle,ze bedzie dobrze.

• Mamusia
HEJ
CO TAM U WAS
JA WROCILAM NIEDAWNO OD TESCIOWEJ,4 KG LZEJSZA,WAZYLAM SIE U NIEJ BO SAMA WAGI NIEPOSIADAM I CZUJE SIE WYSMIENICIE 😉
DZIS MOJEMU ZAKOMUNIKOWALAM ZE W LATO BEDE WYGLADAC JAK LASKA 😉

WCZORAJ KTOS PYTAL O KAPANIE MALEGO,CHYBA MADZIA
JA SZYMKA KAPIE O 22,22-30 CYC I SPAC
JAKOS NIEWYOBRAZAM GO SOBIE IDACEGO SPAC O 19 JAK WTEDY NAJLEPSZA ZABAWA JEST,TYLE BAJEK 😉
TAK JEST JUZ OD JAKIEGOS CZASU,KIEDYS JAK BYL MALY TO O 19,POZNIEJ JAK PODROSL TO KAPALISMY GO O 21 BO TO LATO I JESZCZE WIDNO A TERAZ JUZ JEST STARY CHLOP I IDZIE SPAC RAZEM Z MAMUNIA 😉

PROSZE ZDAC RELACJE CZY BYLO TEN TEGEZ?
GOCHA CZEKAM ,PISZ CZY CYCKI WYMASOWANE 🙃 🙃 🙃 🙃?