Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja jadę do teściowej na noc, musze za dnia bo światła mijania w aucie mi się nie świecą i ostatnio cyklicznie świeciłam długimi żeby chociaż zarys drogi widzieć hehe 😜 DO jutra brzuszki ;*

Przyszły mąż , w obecnej chwili narzeczony. Wpadam tam a on śpi to go budzę a on sie odwraca dupą i dalej śpi. Teściowa do niego mowi wstan Marta przyjechala a on spi. Wiec wzielam rzeczy siadlam w samochod i przyjechalam ... NAjpierw mnie blaga zebym przyjechala a pozniej robi takie rzeczy eh;/ A ja w ciąży jestem bardziej nerwowa więc ma problem 😜

• Mamusia
😠 😠 😠 😠wywala mnie z brzuszka 😠 😠 😠 😠nie denerwuj się ja jak byłam w ciąży z Kamilkiem też nie bylismy małżeństwem jeździłam do mojego męża i szłam spać później mnie budził posiedzieliśmy pół godziny i jechałam do domu ten to dopiero miał z moim spaniem jazdy 😁

Mój jest wyśmienity aż się popłakałam z tych nerwów... Czulam się tak zignorowana przez niego ze szok!! To jest właśnie mó zgred pisze żebym przyjechała za chwilę usypia przy tv i nawiązuje kontakt z kosmosem

Chyba tak ale ja się na nim odegram tak że jeszcze będzie płakał... A znam już na niego sposoby. Np nie lubi jednego z moich bylych z ktorym mam swietny kontakt 😜 Już widzę dymiącą czachę ;d

On do mnie też się nie odezwie. No ale przyjdzie poród i powinien za parę tygodni zmięknąć hehe 😜 Już mi się humor poprawił. A badania prenatalne z tego co wiem zlecane są kobietą którym dzieci wcześniej urodziły się z jakimiś wadami albo takim po 35 roku. to chyba obowiązkowo. A reszta odpłatnie według cennika danego lekarza no i nie wszędzie też robią takie badania. Zaraz poczytam coś więcej ..

• Mamusia
Dziewczyny ja nie mieszkam w Polsce i tu jest inaczej pierwsze badania na poczatku ciązy miałam zlecone na hiv choroby zakaźne czyli toksoplazmoza kiła itp a badanie prenatalne tzw przeźiernoość karku płodu miałam w 12 tygodni bo to jest ograniczony czas bodajze do 13 tyg i 6 dni, później w 22 tygodniu jest nastepne badanie prenatalne ocena narządów wewnetrznych dzidzi a później nie wiem bo dalszych badań ostatnio nie doczekałam i jeszcze w 18 tygodniu jest jakieś usg kontrolne.