Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

To jest super czas takie przygotowania do ślubu, oby tylko ten dzień ważny nie był taki zwariowany. W sobotę byłam na ślubie to przyjaciółka malowała się w aucie w drodze na ślub masakra 😉

• Mamusia
mój mąż z reguły pracuje na miejscu ale zawsze kilka razy w roku mają większe budowy i wyjazdy ale w tym roku wyjątkowo długo i jeszcze prawdopodobnie będzie jeździł przez 3 tygodnie 😠 u mnie to i tak luz blus jego kumplowi ma 18 urodzic sie dziecko a oni na wyjeździe to dopiero jest masakra 😲

• Mamusia
ja mialam w sierpniu po prawie 8 latach chodzenia < z malymi rozstaniami w trakcie 😜> tez bylo cieplutko ale nie za goraco wiec pogoda nam sie tez udala chociaz rano straszylo szarym niebem a po 12 jak powoli do kosciola sie zbieralam to wyzlo pikne sloneczko 😉 i wtedy bylam juz pewna ze dobrze robie hehe

Mój narzeczony jest naprawdę złoty człowiek, on woli mi zejść z drogi słowem się nie odezwać żeby mnie nie wkurzyć i żebym czegoś źle nie zrozumiała. Boi się że może mnie straszyć dlatego każde słowo waży i nigdy się ze mną nie kłócił nie fochował się na mnie on wręcz jest taką osobą któa mnie uspokaja wycisza i rozmawia ze mną spokojnie tłumacząc mi że nie miałam o co się z nim kłócić bo jego słowa "Ja cię tak kochanie kocham że nie mógłbym nic przeciwko Tobie zrobić" A ja jestem jędza i często się fochuje na niego

• Mamusia
oj to moj jest tylko srebrny w takim wypadku hehehheale i tak duzo glupich nawykow zmienil ze wzgledu na zdrowie moje i dzidzi, juz nie fochuje tak jak kiedys kiedys to strasznie jak nie wyszlam pierwsza ze slowem przepraszam to moglam zapomniec ze z jego ust to uslysze a teraz jest juz inaczej 😉))

To ładnie z Jego strony. Krzysiek mój jest bardzo uległy i widzę jak każdego mojego focha przeżywa a jakby taki nie byl to juz dawno bysmy sie pozabijali. Przyjaciolka moja mowi mi na weselu boże ja nie widzialam zeby 32 letni facet tak sie liczyl z czyims zdaniem on to cie musi naprawde kochac .. A ja jej na to trzeba bylo go sobie wychowac 😉

• Mamusia
ja widze po mojej kolezance jak ulozyla swojego faceta naprawde fajnego chlopaka i czasami az mi go sszkoda takiego pantofla z niego z robila wiec Martus zycze wm wszystkiego naj naj ale nie zrob z niego takiego babica jak gabi zrobila z marka bo to jest straszne ze on jako facet nie ma kompletnie zadnego zdania w domu ale u was napewno tak tragicznie nie jest 😉))))