Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kurde a ja okna co tydz myję.. i co z tego jak zaraz takie same:/ do dupy...

chyba mam jakąś alergię.. .leje mi się z nosa..
Kub też - cała prawa nóżka i rączka obsypana:/

• Mamusia
tez mysle ze potowki kurde ciekawe od czego Kubulek by mial 😮
Byli obejrzec wozek parka niezdecydowana maja zadzwonic wieczorem czy biora czy nie a jak nie to dzwonie do tej drugiej babki
Zadzwonilam przed chwila do solarium bo mam karnet jeszcze sprzed ciazy i tak sie zastanawialam do ktorej jest otwarte i poszlam za ciosem i zamowilam sobie kabinke na 10 minut na 21:15 🤪

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
jak zwykle o palcuszkach 😜 zboczenice wstretniaste afeeee brzydze sie wami 😁 😁
ja umylam dwa w stolowym balkonowe i to zwykle a u malego i w drugim pokoju zostaly na kiedy indziej 😁poczekam az moj bedzie mial weekend wolny hehehehe

chciałabyś ,żeby gocha cie smyrła tymi paluchami tu i ówdzie 😁 😁 😁 😁 😁

magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
ja umylam dwa w stolowym balkonowe i to zwykle a u malego i w drugim pokoju zostaly na kiedy indziej 😁poczekam az moj bedzie mial weekend wolny hehehehe

Magda.. a Ty byś nie chciała??? 😞

• Mamusia
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):

Magda.. a Ty byś nie chciała??? 😞

pewnie ,że bym chciała 🙂 😘

• Mamusia
hej dziewczynki
spalilam sie i wygladam jak raczek auucc cala buzia mnie szczypie nie sadzilam ze po takiej przerwie 10minut tak mnie zalatwi ☺️ale i tak bosko bylo sie wygrzac i posluchac muzyczki w tubie 😜
Nasz wozek sprzedany 🙂 dzis idziemy po spacerowke a fotelik ma jutro przyjsc kurierem 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
hej dziewczynki
spalilam sie i wygladam jak raczek auucc cala buzia mnie szczypie nie sadzilam ze po takiej przerwie 10minut tak mnie zalatwi ☺️ale i tak bosko bylo sie wygrzac i posluchac muzyczki w tubie 😜
Nasz wozek sprzedany 🙂 dzis idziemy po spacerowke a fotelik ma jutro przyjsc kurierem 🙂

hahahaha no nie powiesz mi ,że nie wiedziałaś??? ja jak chodziłam po takiej przerwie to zawsze na 5b min.ale to zależy od karnacji 🙂 super ,że sprzedałaś wózek 🙂 a pomyślałaś jakby wam się teraz coś przytrafiło??jakaś dziewczynka 😁 ☺️ bo wiesz po tak długiej przerwie.............

jak ja wam zazdroszcze tego opalania jestem biala jak sciana juz kupilam krem 30 bo z malym chce chodzic nad moze jak mnie zparzy to bede musiala kupic 50tkea tak bym chciala byc brazowiutka

• Mamusia
a najlepsze jest to ze wzielam gazete do tuby coby przeczytac jeden artykul ktory mnie przed wyjsciem zainteresowal wiec wzielam i mysle doczytam podczas opalania bo potem w domu juz nie bedzie szans i co??
w zgieciu lokcia jestem blada heheheh i szyje od trzymania glowy nisko mam blada heheh czyli nie dosc ze raczek to jeszcze w ciapki 🤪 😁 😁 😁 😁 a dzis mamy isc po spacerowke hehehe chyba Alek bedzie musial poczekac na spacer do jutra 🙃 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
a najlepsze jest to ze wzielam gazete do tuby coby przeczytac jeden artykul ktory mnie przed wyjsciem zainteresowal wiec wzielam i mysle doczytam podczas opalania bo potem w domu juz nie bedzie szans i co??
w zgieciu lokcia jestem blada heheheh i szyje od trzymania glowy nisko mam blada heheh czyli nie dosc ze raczek to jeszcze w ciapki 🤪 😁 😁 😁 😁 a dzis mamy isc po spacerowke hehehe chyba Alek bedzie musial poczekac na spacer do jutra 🙃 😁

hahahah ciapkowata Marta