Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja wczoraj myślałam ,że się posikam z mojego leżał na brzuchu i tak kombinował aż wykombinował jak się przemieszczać 😁 a wiecie jak leży na brzuchu i odpychał się rękami i pełzał do tyłu 😁 😁

a teraz by mi spad z łóżka bo się obrócił z brzucha na plecy i wylądował na brzegu łózka 😲

• Mamusia
maluda napisał(a):
a jeszcze Wam powiem,ze mam zamiar dzisiaj kupić nocnik.Robi mi regularnie kupki i zaczyna mruczeć eeeee.Jak akurat siedzi,to ta kupa jest prawie pod szyją 😁 😁.Będe probowala go uczyć na nocniczku tym bardziejze stabilnie siedzi

pewnie ,że próbuj może się nauczy 🙂

• Mamusia
maluda napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
Alek ma taki zielony ijak nansiusia to gra melodyjka ale ma ubaw i zawsze szuka skad to gra 😁

to juz go sadzasz??

no juz od jakichs dwuch tyg probujemy 🙂 nie zawsze wyjdzie ale czasem sie uda 🙂 i wtedy mamy radoche heheh ale kupki jeszcze nie zrobil narazie siuska czasem 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
hej Maludziu 🙂 a co to w tym awatarku Miloszek dziala na nozkach? 🤪

Hehe
powiem Ci tak jak ma stabilne butki to probuje przenosić nożki.
A teraz pelza na podłodze,tyle ze Madziu moj juz wspak nie porusza sie teraz do przodu, i wokoł swojej osi.Czasami wygląda jaby pływał 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
Alek ma taki zielony ijak nansiusia to gra melodyjka ale ma ubaw i zawsze szuka skad to gra 😁[/quo
moja Adziulka też szukała nawet specjalnie wymuszała siku ,żeby jej grało 😁

Niemowlaki ponoś sikaja ok 20 razy dziennie 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
raczkuje juz? moj do raczkowania ma jeszcze hoo bo narazie podnosi dupe a raczkami pikuje jak samolot heheh ale do tylu tez umie i wokol wlasnej osi 😁 😁
no i jak mmu sie chce to obraca sie nawety po parenascie razy z brzuszka na plecu i na odwrot ale musi mu sie chciec 😎

raczej pełza niż raczkuje.Latwiej mu wychodzi na łózku niż na śliskiej podłodze

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
raczkuje juz? moj do raczkowania ma jeszcze hoo bo narazie podnosi dupe a raczkami pikuje jak samolot heheh ale do tylu tez umie i wokol wlasnej osi 😁 😁
no i jak mmu sie chce to obraca sie nawety po parenascie razy z brzuszka na plecu i na odwrot ale musi mu sie chciec 😎

a to leń 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
OOO chodziku nawet nie mysle.Tyle sprzetu doszlo do miloszka,a tylko trzy pokoje,cale szczęscie,ze przedpokoj jest wielki,to kojec spokojnie sie mieści i jest jeszcze miejsce 🙂.Teraz planuje krzeselko kupić.
Dobra Madziorek.Marto spadam..Dzieki za namiary Madziu,teraz wiem jak przynajmiej na Ciebie trafićPapapapa

• Mamusia
a ja nie kupuje chodzika bo podobno trudniej dzieciom samodzielnie stanac na nozki i dluzej to trwa wiadomo ze to napewno zalezy indywidualnie od dziecka i jest zajebistym udogodnieniem dla rodzica ale chyba sie nie zdecyduje potem a poza tym niby mam 3 pokoje ale tez miejsca nie bardzo 😜