Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heloll gogr 🙂
Madzia zaraz napisze do Goski tylko mlody wstanie bo tel mam w torbie podroznej gdzies zagrzebany bo mi padl w niedziele rano i ale swieta bylam poza zasiegiem hehe
A na danonki chyba nie za wczesnie nic mu nie jest wysypki zadnej nie ma a to przeciez zrodlo bialka i wapnia 🙂

po imprezie spoko...
w ogóle nie wiem co u Was 😞 nie miałam czasu i na razie mieć nie będę specjalnie na komp[a bo gości co najmniej do soboty mamy...
zostało w cholerę jedzenia:/ sprzątania i w ogóle..
a zdj.. nie będzie:/ niestety nie miał kto pstrykać (robił to mój młodszy brat i wyszło tak, że nawet nie mam co wywołać:/ nie mówiąc, że ja nie mam nawet pół fajnego zdj z Matim..
a na każdym, na którym jestem sa idelanie podkreślone wszystkie moje wałki tłuszczu. ogólnie jestem załamana...
łeb mnie boli jakbym to ja piła a nie reszta rodziny.
nie lubię świąt. przepraszam, że nie wpadłam nawet z życzeniami ale mam zasadę i po prostu nie składam świątecznych życzeń...

Mam nadzieję, że u Was w porządku.. mnie dół złapał...
muszę ubrać Matika i na polko wiać... Kuba już poszedł z kuzynami..

• Mamusia
U nas wieta minely fajnie pokjechalismy w niedziele z rana do moich rodziocw i siostry ja zostalam z malym i pomagalam rodzicom w nakryciu przygotowaniu stolu a Konrad pojechal po moje dwie babcie potem sniadanie ALke sie obudzil oczywiscie wielkie poruszenie u bbc ze jaki on cudowny i wogole ALeks gwiazdorzyl caly dzien z przerwami na sen 🙂dostal super zabawki od rodziny wieczorem babecki pojechaly a my popijalismy alkoholek w umairze oczywiscie 😜

• Mamusia
Gogr masz darowane ,że nie zaglądałaś wiem ile jest przygotowań i jeszcze więcej sprzątania po imprezie 🙂

Gocha to się piszę ,że mama przyjechała a nie ,że ci sie do góry nogami poprzewracało a my sie martwimy co się stało tym bardzie ,że pisałaś wcześniej ,że cię twój wkurwia

nie wiem czy wam pisałam ale mojemu wyszło słowo mama w sobotę chyba 😁 😁

• Mamusia
zgadzam sie z magda Goska tak sie nie robi i treaz nas tu caluj po stopach wq ramach przerosin wiedzmo jedna heheh
Gogr dawaj zdjecia z tymi niby faldami zawsze to jakies zdjecie do ogladniecia a poza tym mnie tam interesi jak Matis wyglada a nie ty 😜
w ciazy nie jestem ale leci ze mnie malo tylko ze juz dlugo i zaczyna mni to irytowac ale bole brzucha sto razy mniejsze niz to co bylo i sie ze mna dzialo przed ciaza podczas okresu 🤪