Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc baboliny
pęka w drugim miejscu dziąsełko ale ząbek jeszcze nie stuka.Czekam cierpliwie kiedy sie drugi pojawi.Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują,ze lada moment.Wczoraj Miłosz sam wstał w łóżeczku.Tak krzyknęlam,ze sie przestraszył i puknął sie w główke o szczebelki.Głupol mama 😞 😞.Fajnie stoi na stópkach i nie chce teraz siedziec,woli stać,ojjj moje plecy.Nachylam sie do kojca i tak se 🙂 🙂 stoimy.
MARTO chyba powinnaś rozszerzyć tabelke.Ktore dzidzi ma ząbka,kiedy zaczeło siedziec i samo stac.Z tego co sie orientuje,to Milosz jako trzeci ząbkuje.
Pozdrawiam Was szprotunie

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oo jakie piekne fotunie 🙂)) Madzia jaka powazka normalnie sie ciebie boje 😜 A chllopaki przystojniaki jak nie wiem 🙂oj amuski bedziemy mialy przekichane z tymi ich babami kiedys 😠 😜 😜 😜
Ide spac
Jutro szczepienie szczepionka juz czeka w lodowce od ponad miesiaca 🤪 trzymajcie kciuki bo mam stracha jak zawsze zreszta 😜 😮

• Mamusia
Hej babolinki ostatnia i pierwsza jestem?? hmmm my sie zbieramyu na szczepienie na 11 kurde nie lubie tych szczepien a dzis ide sama bo mam juz szczepionke wiec po co mi maz heheh a popoludniu do auchana na wiellkie zakupy i mam nadziejej ze ten fotelik juz dzis kupimy 🙂
Milego kochane zwierzaczki 😘 😘 😘

• Mamusia
hej sorki ale Alek tak sie obsral ze musialam go wyprac pod prysznicem hehe i od razu sie z nim pobawilam zeby padl i zasnal mam nadziejej na godz a potem sru na kuju kuju
a zrabac jej nie moglam bo moja ciocia w tej przychodni robi tylko z drugiej strony i nie chce zeby potem gdala jaka to ma niewychowana osobe w rodzinie hehe

• Mamusia
Gosia i Madziorek ale sliczne fotki poslalyście.Dzieci nam rosną jak na drożdżach.Milosz jest drobny ale dlugi,ja mu ciuszki na 80 zakladam.Najpierw galopowal z przyrostem wagi ,a teraz tak robi dylu dylu,ze mnie rece rolą,a on podskakuje i waga stoi.Mowilam lekarce,ze od odtatniego razu nie przybral,a ona sie śmiala i powiadzialaALE JAKI ON JEST RUCHLIWY 🙂 🙂 🙂
Teraz w pierwsze świeto go chrzcimy,ciekawe czy będzie robił dylu dylu w kościele hahahaahha

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Hej babolinki ostatnia i pierwsza jestem?? hmmm my sie zbieramyu na szczepienie na 11 kurde nie lubie tych szczepien a dzis ide sama bo mam juz szczepionke wiec po co mi maz heheh a popoludniu do auchana na wiellkie zakupy i mam nadziejej ze ten fotelik juz dzis kupimy 🙂
Milego kochane zwierzaczki 😘 😘 😘

Marto zawsze sram w gatki ,a Milosz mnie zawstydza.Pewnie i tak będzie u Ciebie.Trzymam kcikuki za Ciebie nie za maluszka hahaha

• Mamusia
Mludziu no tak mialas racje Alek ani nie zaplakal jak go pani ukula a ja glowe odwracalam hehehe jak zwykle mama wymieka przy szczepieniu 😜 nast dopiero jak Aleks skonczy roczek czyli w pazdzierniku jupii 🙂
A co do wagi to uwaga moj grubas wazy juz magiczna dyszke 🤪 🤪 🤪 🤪 pani powiedziala ze wzrostem waga i woghole wygladem wyglada na 9,10 miesiecy 😜
A przeciez on nie je nawet w nocy nie wiem czemu jest taki utyty 😜

• Mamusia
babolki wstawiłam dzisiaj boczek żeby go upiec i jak podnosiłam pokrywkę to cała para wpadła mi na palce i mam tak paluchy poparzone ,że aż płakać mi się chce jak coś robie i młodego nie wykąpałam 🤨 bo mnie tak napieprzają paluchy 🤢 a to jest takie dziwne ma czerwoną obramówkę a w środku ma kolor niebiesko-fioletowy i jak to dotykam to prawie nie czuje