Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Stara się, naprawdę się stara, ale ja nie czuje ze stara się dla mnie tylko dla Aleksa, mimo że mówi, że dla nas.. po tym jak opowiedziałam to jego mamie było dobrze bo chociaz jej to powiedziałam z wyrzutem ale powiedziałam, aż do dzisiaj, a dzis cos sie spieprzyło i wyszło o.. ze siedze przybita i nie wiem co mam zrobic. nie wiem to wszystko wyjasni sie dzisiaj jak wroci..

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzięki Martuś juz mi lepiej a tak bym siedziała i wyła do laptopa jak glupia
a jak tam twój Aleksiu? ma juz zębuszki? siedzi sam? bo moj zebuszki to juz ma 😉 tego drugiego juz tez widac ale łobuz nie chce siedziec bo leci do przodu 🙃 moje kochane łobuzowate 🙂

• Mamusia
rośnie 🙂 ubranka juz na 74 nosi łobuz, no i jak na łobuza przystało łobuziakuje ciągle no i przekonał sie do butelki i smoczka, cyca juz tylko wieczorem woła ale i to juz rzadziutko.

ząbki już dwa na dole ma, gada do siebie non stop i teraz tylko czekam az usiądzie bez asekuracji i powie mama albo tata 🙂

a twoj jak tam?;>

• Mamusia
hej laski 🙂 milej niedzielki 🙂
Jula napewno to co postanowisz bedzie najlepsze dla ciebie i Aleksa-gratuluje zabalkow 🙂
gosia powodzenia kolezankom i koniecznie napisz jak im poszlo 🤪 fajnie im sie ujdalo tak razem
Madzia i co odpisala ci goska?? bo cos nie halo tak dawno jej nie bylo 😮

• Mamusia
Jula napewno to co postanowisz bedzie najlepsze dla ciebie i Aleksa-gratuluje zabalkow 🙂
gosia powodzenia kolezankom i koniecznie napisz jak im poszlo 🤪 fajnie im sie ujdalo tak razem

• Mamusia

heeej ☺️
wybaczcie..:P ostatnio w ogóle czasu nie mam.. za tydzień chrzciny więc zapier-papier:/
ale ogólnie jest w porządku!
Byłam u gin 🙂 nie wiem czemu mnie tam wszystko boli.. torbieli nie me, z usg wy6nika, że wszystko ok..
tablety biorę dalej 🙂 i mam nadzieję, że przy końcu blistra w końcu dostanę @! bo teraz mimo, że powinnam nic się nie działo:P
już sobie ciążę wmawiałam:P
A poza tym to praktyki robię..:/ codziennie zapierniczam rano 30 km do sądu...

A i z tego co nadrobiłam - nie odpisałam Magdzie bo mi nic nie przyszło od niej 🤨 coś mi się z tel stało i nie dochodzą eski..
A Gosi na gg też nie odpisałam bo mój łorek odebrał wiadomość i dopiero teraz mi powiedział, że pisała:P

w ogóle nie pamiętam co miałam pisać:P Jak nadrobię jeszcze raz i będzie chwila to napiszę 😁
teraz chłopcy śpią więc ja też się chyba zdrzemnę:P
buźki!:*