Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
cześc mamcie
kurde dziś miLoszek w nocy wywinąl mi kawal.Spał ślicznie i smacznie o 20tej,a kolo 23 ciej zaczął sie krećić i marudzić.Niestety 38.7 temperaturki mial.Dalam mu paracetamol w czopku i rano temp spadla do 37.7
Na 16 tą lece z nim do lekarza,niech go osłucha i zobaczy czy na oskrzelikach nic nie ma.Podejrzewam ,ze to następny etap ząbkowania,no mam taką nadzieje,niż mialby być przeziębiony.Musze wam powiedzieć,ze bardzo ładnie siedzi i jak staje na nożkach,to bardzo stabilnie,jest bardzo grzeczny,a najbardziej chce mu sie brykac pod wieczor.
Pozdrawaimy wszystkie mamusie i dzidziusie 🙂 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
dzisiaj młody sam siedział trzymając się kołdry całe 2 min. 🙂

Brafkoo dla kamiska moj juz siedzi sam ale jeszcze potrafi poleciec na bok tak jak wczoraj na przewijaku i walnal glowka o kant szafki 😮 😮 🤢 ma sznytke ale na szczescoie nic powaznego, zachowuje sie tez normalnie ahaaa i zapomnialabym
PRZESPALISMY CALA NOC 😆 😆 😆 😆 😆 😆

• Mamusia
ej powiedzcie mi czy wasze maluchy normalnie jedzą obiadki??
tzn chodzi mi o to czy otwierają ładnie buzię bo mój to normalnie masakra już nie wiem jak go karmić nic tylko wywala jęzor i go karm 🤢 i tak się zastanawiam czy nie kupić mu smoczka co by nauczył się ssać czegoś innego niż cycka co wy na to?

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Wiem obserwuje go na szczescie tak z boku sie uderzyl nie w ciemaiczko czy skron ale i tak zwracam na niego szczegolna uwage
Hej Gosiu 🙂
MAdzia sorki ale jak zobaczylam ta laske to musialam ci ja pokazac heheheheh ja juz po sniadaniu ale cos mi sie cofa 😮 😮

ale powiem ci ,że ta laska to chyba w anoreksje wpadła dość głęboką 😁

• Mamusia
madziu spokojnie moj tez na poczatku wszystko co mi sie udalo mu wcisnac wywalal spowrotem jezorkiem kwestia paru karmien systematycznie codzien i sie nauczy moj juz teraz wciaga sloiczki jak marzenie 🙂))
mozesz mu na pocztek dawc tak troszke zeby sobie zlizywal albo wsysal z lyzeczki bo on nieprzywyczajony do lyzki wioadomo a potem powoli glebiej mu wkladac lyzeczke z jedzonkiem 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
Wiem obserwuje go na szczescie tak z boku sie uderzyl nie w ciemaiczko czy skron ale i tak zwracam na niego szczegolna uwage
Hej Gosiu 🙂
MAdzia sorki ale jak zobaczylam ta laske to musialam ci ja pokazac heheheheh ja juz po sniadaniu ale cos mi sie cofa 😮 😮

ale powiem ci ,że ta laska to chyba w anoreksje wpadła dość głęboką 😁

taaa chyba w "gruba" depresje chcialas powiedziec heheeheh masakra ludzie maja najebane w glowach

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
madziu spokojnie moj tez na poczatku wszystko co mi sie udalo mu wcisnac wywalal spowrotem jezorkiem kwestia paru karmien systematycznie codzien i sie nauczy moj juz teraz wciaga sloiczki jak marzenie 🙂))
mozesz mu na pocztek dawc tak troszke zeby sobie zlizywal albo wsysal z lyzeczki bo on nieprzywyczajony do lyzki wioadomo a potem powoli glebiej mu wkladac lyzeczke z jedzonkiem 🙂

no właśnie czasem zlizuje a czasem wysysa z łyżeczki 😉 a już myślałam ,że on nie tego jakiś bo jak moją Angelkę pamiętam od pierwszego dnia wpierdoliła cały słoiczek 😁 😁 😁 ale ona była na sztucznym jak skończyła miesiąc 😉

• Mamusia
niew wiem madzia jak mozna sie swiadomie doprowadzac do takiego stanu 😲ale jedno wiem ze corka nie bedzie z niej dumna jak za pare lat kopnie w kalendarz bo taka otylosc to zyczenie smierci 🤢
A co do sloiczkow miooj tez byl na cycku jak zaczelam mu podawac sloiczki irobil identycznie na pocztaku wiec spoko 🙂 zobaczysz jak za jakis czas bedzie zasuwal z ta lyzeczka ze nie nadazysz nabierac na nia jedzenia 😁 😁 😁 i bedzie krzyczal aaaaa 🙂