Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej zboczuchy 🙂 Gosia wszystkiego naj naj dla Adrianka 🙂 ja dzis zostałam sama w domu bo ten jełop wzioł Aleksa i pojechał do swoich rodziców jeszcze na dowidzenia sie znów pokłocilismy.. chyba go zostawie bo mnie juz wkurwia niemilosiernie poza tym nie mam zamiaru zyc z kims kto juz do mnie nic nie czuje...jestem tak masakrycznie wkurwiona i wyc mi sie chce ciagle 😠 😠

• Mamusia
Martuś wstyd aż się przyznac bo go tak idealizowałm a ten skurwysyn mnie zdradził jak byłam w 8 miesiącu ciązy. Jest mi tak cholernie glupio bo myslałam ze to ten jedyny a tu huja.
Mam go serdecznie dosc i co z tego ze on chce wszystko naprawic skoro mnie potrafie mu zaufac.. mam dosc tego jebanego zycia mam juz dosc wszystkiego.. zabrac tylko Aleksia mojego i zaczac wszystko na nowo tago bym chciała ale nie on nie potrafi tego zrozumiec.

• Mamusia
a wstyd powinno byc jemu nie tobie kochanie wiec wyzal sie komu chcesz z rodziny, znajomych jesli to twoi naprawde bliscy to zrozumieja dlaczego chcesz od niego odejsc o ile naprawde tego chcesz 😞 bo wiessz jak to jest ludzie sie zdradzaja a mimo to nie moga bez siebie zyc czasami nie wiem jak to jest w twoim przypadku

• Mamusia
łatwo się mówi trudniej zrobić.. o wiele łatwiejsze to by było gdybym nic do niego nie czuła.. nie chce zeby moj syn wychowywał sie bez ojca bo nik nie ma z nim takiego kontaktu jak on. a ja nie wiem juz co mam robic.. niby jest dobrze ale przy pierwszej lepszej kłotni znow mam wszytskiego dosc...

• Mamusia
nie wiem albo nadal coś jest miedzy nami albo ja jestem taka nienormalna ze pozwoliłam mu na powrót.. czasami dziękuje bogu ze dalej jestemy razem bo widze jak chce byc a czasami mam wraźenie ze powinnam go zostwiac tego 8 pazdziernika i załuje ze tego nie zrobilam ..

• Mamusia
ojj akurat 8 pazdziernika a dla mnie to taka cudowna data ale tak powaznie nie wiem naprawde co ci doradzic ale wiem ze jestes silna madra kobieta i co postanowisz bedzie dobre 🙂nie lam sie i mam dla ciebie jedna malutka rade Jesli juz postanowi;las ze mu wybaczasz to wybacz naporawde a nie tak na pol gwizdka i albo zacznij nowa czysta karta nie wspominajac tego podczas klotni bo jesli to dalej w tobie siedzi to pewnie bedzie przy kazdej klotni sie przypominac pomysl czy taki uklad ma sens jesli ty nie potrafisz zapomniec mimo ze piszesz ze sie stara?