Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hihihi noo tak widzisz ja jestem taka tepa ze czasem zapominam o tym ze jestem tepa 😜 😁 😁 😁 😁 co tam jak nocka bo moj sie popsul 😠ladnie spal cala noc a z wczoraj na dzis kolo 24 jak zaczal beczec to nie szlo go uspokic moj to ise na rowne nogi zerwal jak wchodzilam z mlodym na rekach do kuchni corbic mu herbatke maskaraa nie wiem co to bylo chyba kupa go meczyla bo rano zrobil w koncu taka wypasiona 😮 🥴

• Mamusia
Laseczki Wesołych Świąt i mokrego dynguska życzą Jula z Aleksiem 😉
a no po szczepieniu które mój maluch miał w środę nic dobrego.. strasznie mało przybiera nadal na wadze i coś jeść nie chce mój mały łobuz, waży zaledwie 7kg 350g a ma już 6 miesięcy i 7 dni wzrostu 74 cm wiec na moje oko powinien ważyć ponad 8 kg jak nie 8kg500g i bardzo mnie to martwi bo od ostatniego szczepienia przytył tylko 225g 😞 lekarz powiedział ze jak będzie miał roczek to minimum 10kg musi mieć w przeciwnym razie zacznie się latanie po lekarzach i badania;( jak nie urok to dupa;/
mam małe życzenie na te święta żeby chociaż Aleksiu mój był zdrowy a całą resztę jakoś przeżyje...

• Mamusia
hej babolkinki muszę aż się pochwalić bo to mega osiągniecie hehe jak mój łobuz jadł zawsze 70-80 ml mleka tak przed chwilką zjadł 170ml 😉 jestem z niego bardzo dumna i żeby nie zapeszyć mam nadzieje że już zacznie jeść normalnie 😉
i dziś zrobił pierwszą zbitą kupkę 😉 hehe ale to pewnie przez to mleko bo już na 2 przeszliśmy.. po za tym obiadki tez chyba robią swoje 😉 no mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze a teraz uciekam bo pisze prace licencjacka heh 🙂 😁
buziaki 😘

• Mamusia
Jula doznalam szoku jak przeczytalam ile twoj bobas je hehe moj by to mial na lewego paluszka hyhy ale wiadomo moj juz na piersi od prawie 2 miesiecy nie jest 😜 Braffka dla Aleksia
Kochane jeszcze raz zdrowych Swiat wielkanocnych i wielu wielu wspanialych chwil ze zdrowymi bobaskami tymi malutkimi i tymi wiekszymi 😜 🙂 Buziamy Was mocnooo 😘 😘

• Mamusia
jula napisał(a):
Laseczki Wesołych Świąt i mokrego dynguska życzą Jula z Aleksiem 😉
a no po szczepieniu które mój maluch miał w środę nic dobrego.. strasznie mało przybiera nadal na wadze i coś jeść nie chce mój mały łobuz, waży zaledwie 7kg 350g a ma już 6 miesięcy i 7 dni wzrostu 74 cm wiec na moje oko powinien ważyć ponad 8 kg jak nie 8kg500g i bardzo mnie to martwi bo od ostatniego szczepienia przytył tylko 225g 😞 lekarz powiedział ze jak będzie miał roczek to minimum 10kg musi mieć w przeciwnym razie zacznie się latanie po lekarzach i badania;( jak nie urok to dupa;/
mam małe życzenie na te święta żeby chociaż Aleksiu mój był zdrowy a całą resztę jakoś przeżyje...

HEJ JULA
mysle,ze nie powinnaś sie martwić.Bylam z Milosze u lekarza,bo zagorączkowal(okazalo sie ,ze to jednak na ząbki).Ma 8 kg i od odtatniej wizyty też nic nie przybral.Lekarka powiedziala,ze przeciez jest bardzo ruchliwy i rozwija sie prawidlowo i jest nawet troche do przodu.Jeśli i Twoj maluszek jest ruchliwy i z dupskiem nie moze usiedzieć na miejscu,to niepotrzebnie sie martwisz.

Hej laseczki szproteczki

wczoraj czyli w niedziele ochrzciliśmy Miloszka,o dziwo byl grzeczny,a myslalam,ze będzie podskakiwal i robił dylu dylu.Przed samym chrztem zasnął i zapiszczal leciutko kiedy ksiądz polewal go wodą.Natychmiast potem zasnąl.Kiedy wyszliśmy z kościola tak sie smial i podskakiwal w calym wozku pelno go bylo.Kiedy bralam go na spacery,zawsze byl spokojny i poważny,rzadko sie uśmiechał,a teraz 🙂 🙂 🙂 chyba chcial do Bozi i byl na naz zly,ze tak dlugo go nie zanosiliśmy do CHRZTU.
AAAAA zaczyna robić kosi kosi ale sam od siebie.
Pozdrawiam Was kobitki i zyczę spokojnego spędzenia dzisiejszego świątecznego dnia.