Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no mi brzuch juz duzo zszedl w porownianiu z wczesniej ale tak jak mowisz skora coraz bardziej wisi 🥴 i te okropne rozstepy naokolo pepka mnoostwo :/ stotuje jakis krem od niedawnao ozbaczymyu niby redukuje 50 procent po 4 tyg stosowania obadamy jak to sie ma do rzeczywistosci
kurde musimy malemu kupic fotelik, spacerowke, chce krzeselko do karmienia masakra sie nazbieralo i wszystko na raz rodzice chcieli nam spacerowke kupic ale tak mi glupio wole wziac pozyczke z konrada pracy taka nie procentowa ☺️

fajnie ze jest mozliwosc takiej pozyczki nieoprocentowanej niemartw sie nam tez sie nazbieralo krzeselko spacerowka tez za niedlugo bo maluch nam wyrasta z tej dzisiaj ide kupic ciuszki bo juz wszystko za male albo ciasne jeszcze mam kontrole z malym dzisiaj a pozniej do pracy caly dzien latania zdechne chyba

• Mamusia
no u nas ciuszki tez juz trzy na krzyz wiec dzis popoludniu jedziemy go "ubrac" 🙂 no i nocniczek dzis kupimyy bo dziadki dlai na nocniczek bo stwierdzili ze Alek madry to sie szybko nauczy hehe chyba w cuda wierza :P
A co do prezentu no nie wiem moze tak standardowo jakis ladny zapach albo jakis gadzet meski 😜 kup mu clikera tego co ma borys szyc :P 🙂

Mortishia24 napisał(a):
no u nas ciuszki tez juz trzy na krzyz wiec dzis popoludniu jedziemy go "ubrac" 🙂 no i nocniczek dzis kupimyy bo dziadki dlai na nocniczek bo stwierdzili ze Alek madry to sie szybko nauczy hehe chyba w cuda wierza :P
A co do prezentu no nie wiem moze tak standardowo jakis ladny zapach albo jakis gadzet meski 😜 kup mu clikera tego co ma borys szyc :P 🙂

chyba to bedzie nie mozliwe mieszkam w holandii wode mu napewno kupie bo ma juz ostatnia zaczeta
moj maluch od wczoraj nie ma pidzamki i koszulek chcialam go rano ubrac w koszulke ktora mial w piatek i duuuu.... juz nie szlo musialam zalozyc bluze na zamekspodnie tez ciezko wchodza bo kuparek za duzy hihihi tu jest ciezko z rzeczami dla dzieci bo holendrzy maja strasznie male te dzieciaczki a synus w ko9ncu polaczek hihihi

• Mamusia
kupilam Alusiowi nocniczek taki selwedynkowy i zrobil dzis pierwszy raz siusiu i melodyjka zaczela grac jaki byl zdziwiony i szukal skad ta melodyjka dochodzi heheh
A wczoraj w koncu opanowal przerwacanie sie z plecow na brzuszek i odwrotnie i teraz jak tylko go poloze to sie turla co chwile 😁 🤪