Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia ,co to ta trzydniowka.Pierwsze słysze i ta wysypka?????
Madziorek,a Twoj chce mieć ząbki hihi,to piernik goni PAŻDZIERNIKOWE dzieci ze wszystkim 🙂
Moje korzonki po woli dochodzą do normy,chyba nie bylo tak żle,skoro czopki i tablety pomagają.Posiedze tu chwilke,moze ktoraś wskoczy

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Moj spi zawsze od 9 do 10,11 roznie a dzis spi dodatkowo od 12:30 🙂
i zawsze spal na wznak a od wczoraj na boku i co sie budzi to laduje na brzuszku z nosem prwie wcisnietym w materac i mam schiza i laze tam co chwila hehe ide zarobic ciasto na pizze dla chlopakow
zaraz bede

Milosz od niedawna upodobal sobie spanie na brzucholku,wypina dupke,a glowa gdzieś zanurzona głęboko 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
tak ma od wczoraj a wyglada to jak odra albo rózyczka 😮nic czekam do niedzieli jak nic nie zejdzie z powrotem pojade do szpitala bo powiedzieli ze około 2 dni bedzie schodzic a tu ni h.ja tylko wiecej 😮

Gosia juz wczoraj pytala ale ie doczytala.To Kamilek ma tą wysypke?

• Mamusia
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
tak ma od wczoraj a wyglada to jak odra albo rózyczka 😮nic czekam do niedzieli jak nic nie zejdzie z powrotem pojade do szpitala bo powiedzieli ze około 2 dni bedzie schodzic a tu ni h.ja tylko wiecej 😮

nie Adrianek

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

nie Adrianek

taki maluszek,to dopiero strach.Mysle jednak,ze my mamuśki bardzo sie "strachamy".Nad wyrost.Miejmy nadzieje,ze do jutra mu przejdzie i bedzie po strachu.A jakieś leki mu dajesz?
OOOOOOOOO moj Milek krzyczy

• Mamusia
maludzia masz kamerke boz checia bym zobaczyla twoja pocieszke 🙂
Gosia no to nie smaruj i poczekaj jeszcze dzien gora dwa jak nie zejdzie to jedz do nih i niech cos kurde z tym zrobia 😮
mam nadzieje ze do jutra mu to zejdzie ehhh bidny Adusiek co chwila cos ale za to to co teraz poprzechodzi pozniej bedzie mial spokoj 😘

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
maludzia masz kamerke boz checia bym zobaczyla twoja pocieszke 🙂
Gosia no to nie smaruj i poczekaj jeszcze dzien gora dwa jak nie zejdzie to jedz do nih i niech cos kurde z tym zrobia 😮
mam nadzieje ze do jutra mu to zejdzie ehhh bidny Adusiek co chwila cos ale za to to co teraz poprzechodzi pozniej bedzie mial spokoj 😘
hehe kamerka gdzies byla ale jest w stanie chyba nieużywalnosci.Spotkamy sie w Chorzowie,to sobie pooglądamy nesze skarby na żywo.A prpo Chorzowa,to blisko Swiętochlowic.Napewno Marto slyszalaś opożarze,w ktorym zginęlo pieć osob.Mieszkam dwie ulice dalej tylko w blokach,a to familok sie spalil 😞 😞

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
A robi ci juz do nicniczka? Bo moj a nim skacze i tupie nozka o ziemie i sie wygina we wszystkie strony zeby dokladnie go poogladac 😁
chyba zaczne go brac ze soba do ubikacji i jak ja bede na sedes siadac to jego dam na nocnik 🤪 😁

Czasami uda zroboć sie kupke,siusiu i potem bije sobie brawo,tak go nauczyliśmy.Coz pieluch jest tyle samo ale sie przyzwyczaja

CZASAMI WKLADA JAKIEGOŚ PLUSZAKA DO NOCNIKA A SAM Z NIEGO UCIEKA.