Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Madzia uroki ząbkowania 🙂
mojemu małemu już widać kolejną górna dwójkę i dolne dwójki ale troszkę mnie to martwi, że aż tak szybko jeden po drugim mu wychodzą bo z Aleksisa taka straszna maruda się zrobiła ze szkoda gadać..

poza tym dobry dzionek 😆

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to super 🙂
moj tylko stoi ale jak go postwisz bo samau cięzko mu się wstaje ale moze jednak racznie raczkowac bo dupke juz podnosi hehe
ok uciekam już bo dzis grila sobie robimy siostra z Angli przyleciałą to trzeba to uczcic hehhe

• Mamusia
hej laseczki my wrocilismy z wioski 🙂 Alus jak zwykle szczesliwy po pobycie u moich rodzicow jaki on tam jest szczesliwy jak ma tyle ludzi naokoo siebie tzn nas moich rodzicow i moja siostre a swoja chrzestna ktora go zawsze rozsmiesza i jak tylko Alus ja zobaczy to juz sie w glos chichra zanim ta zdazy go zabawiac hehe mowie wam 🙂
Madziu u nas ta sam sytuacja z lewa gorna jedynka juz peklo dziaselko nawet a igielek dalej ni chu chu 😠
A teraz uchylilam okno i slucham Piaska na zywo wlasnie spiewa ta nutke chodz przytul czy cos takiego 🙂
Gogrus no strees jakos pojdzie 😘

• Mamusia
a mojer dziecko ma juz pekniete dziaselko a igielek ni ma moze zbke jeszcze do konca nie zszedl ale maruda straszna a na weekend jeszcze nie wzielismy smoka zapomnielismy??!!! rtez nie wiem jak mozna o smoczku zapomniec ale jednalk heheh ale dal rade i nie piszczal o niego tyko wlasnie jak go dziaselka zaswedzialay ale wtedy szedl mamusiny paluch w ruch heh