Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nawet nie wiedzialam ze taka maruda z tego maluszka 🤨 hmnnn... dobrze ze moj taki spokojniutki jestem strasznie nerwowa osoba jak maly ma zly dzien to staremu go wciskam hahaha

hejj...
a mój nie dość, że zaczął się budzić 2 razy w nocy to drze ryjka już od 4-5 godziny:/
ogólnie łeb mnie boli.. zjadłam cukierek i biorę się za sprzątanie:P
A no i młody podziękował za wstawanie - podnosi się najwyżej do klęku.. nie ma mowy o jakimkolwiek pełzaniu czy raczkowaniu.. chce na nóżki, na których swoją drogą nie może ustać bo mu się wiją jak wstążeczki jak za długo stoi:P no masakra...
Zupki moje wcina 🙂 co mnie bardzo cieszy 🙂
A kub pyskuje i przeklina i jeszcze większy cwaniak się zrobił:P

Ja zaglądam... ale mam taki syf w domu, że aż przykro 😞
i musze koszulę Grzesiowi wyprać w rękach bo się boję, że się zniszczy w pralce...

Masakra.. Matik sam zasnął 🙂 ostatnio go nie musze lulac nawet w dzień 🙂 ale jak nie śpi to armagedon 😞
kurna.. za coś się trzeba brać.
będę zaglądać 🙂

• Mamusia
O Goska mam Cie 🙂
Na wrzesniu tez Ci to napisalam bo nie wiedzialam gdzie zagladniesz 😉
My jak byl malenki to na ktores kontroli czy szczepieniu nam dr powiedziala ze jest sklejony itd.. ale siurkal normalnie.... dala skierowanie na kontrol do chirurga i on mu naciagnol tak konkretnie, i pokazal jak sie to robi ( przytrzymac yy ten wzgorek - bo Mar ma dosc grubiotkie to... i trzeba odslonic sisiolka, i delikatnie zciagnac skorke i tak ze 3 razy naciagnac poglebiajac troszku... byle nie za mocno" oczko" zeby wyszlo...)
A teraz mielismy isc na kontrol do tego chirurga ale on za lapowki jest odsuniety.... i bylysmy u naszego dr i on mu to task naciagnol ze nie musimy isc.. byle zeby to cwiczyc.
Ale ja niczym mu nie smaruje.. przynajmniej nie musze, jedynie kiedys jak mial podraznionergo to mi dala taka masc ale kurcze nie pamietam jak ona sie nazywala... na N cos chyba( w lodowce trzeba ja trzymac, bialo blekitna )
Ale powiem Ci ze znajoma synowi (11lat) zaniedbala i przy naciaganiu kazdym musi mu "wlozyc do srodka" jakas masc i naciagnac skorke spowrotem... niby ze to cos tam rozciaga i zmiekcza, nie wiem.
A moze Mati ma inne cos niz Kuba? dlatego inaczej musisz robic?
Bo my typowo stulejki niby nie mamy tylko sklejone.. 🤨

A ja sobie wymyśliłam zrobić rafaello 🙂 ciasteczka 😁 tylko nie jestem pewan czy mi się chce 😁 a taie ciepłe rogaliczki to bym zjadła 😁
obiadek też zrobiony:P