Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kurde mielismy awarje w bloku gdzies sie gas ulatnial i caly blok ewakuowali od 9.15 do 12.00
rodzice od mojego wzieli mnie do siebie bo nic nie mialam przy sobie tylko klucze telefon i malego na rekach normalnie koszmar jakis ladny poczatek na nowym mieszkaniu
dobrze ze jego rodzice nie pracuja we wtorki bo mialam bym ladna akcje z malym brak butelki smoczka jedzenia pieluszek a tak jego rodzice pojechali do sklepu i wszystko nam kupili
teraz nie mozemy uzywac gazu dopuki sie wszystko nie wywietrzy czyli do jutra zero prysznica tylko zima woda bryyyy...... 🤨 😞 🤨 😞 🥴 😮

• Mamusia
goska jakbym mojego widziala heheh probuje wstac chichra sie a jak juz jest dosc blisko to zawsze zauwazy cos w lozeczku i od razu wstawanie idzie na dalszy plan hheheh a niedawno moje dziecie samo wstalo z siadu do pozycji raczkowania i juz robil ruch do przodu i zaczal siegac po zabawke i bylo bam 😁 ale super ze sie szykuje do raczkowania 😁 moze bedzie mi dane popodziwiac go jak poraczkuje chociaz z tydzien zanim pojdzie juz na nogi 😁

• Mamusia
sweety napisał(a):
kurde mielismy awarje w bloku gdzies sie gas ulatnial i caly blok ewakuowali od 9.15 do 12.00
rodzice od mojego wzieli mnie do siebie bo nic nie mialam przy sobie tylko klucze telefon i malego na rekach normalnie koszmar jakis ladny poczatek na nowym mieszkaniu
dobrze ze jego rodzice nie pracuja we wtorki bo mialam bym ladna akcje z malym brak butelki smoczka jedzenia pieluszek a tak jego rodzice pojechali do sklepu i wszystko nam kupili
teraz nie mozemy uzywac gazu dopuki sie wszystko nie wywietrzy czyli do jutra zero prysznica tylko zima woda bryyyy...... 🤨 😞 🤨 😞 🥴 😮

oo fuskkkk ja jak czuje gaz to sie robie sina ze strachu wspolczujeeeeee 😘 😘 😘 😘 😘
dobrze ze masz tesciow w poblizu 🙂

Iza dobrze, że teściowa była bo faktycznie miałabyś nieciekawie.. Ale to tak na "dobry" początek 🙂 oby potem już takich niespodzianek nie było 🙂

Boski Alek!!! 🙂 Ja też bym swoich chciała nad morze zabrac.. ale nie ma szans 😞 a szkoda..

idę prasować 😁 zupka zrobiona 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
MOJE DZIECKO JEST GOTOWE DO WYJAZDU NAD MORZE (TYLKO NIE WIE ZE JESZCZE 2 TYG) HEHEH
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/802/morze.jpg/][IMG]http://img802.imageshack.us/img802/1954/morze.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

idę na plażę na plażę 🙂

• Mamusia
hej babki wczoraj przy kąpieli zauważyłam że mojemu małemu chowaja się jąderka i długo długo ich nie ma dzis przy przewijaniu tez był ich brak dopiero wyszły po chwilce czy to normalne? wiem że moj miał wędrujące jąderka i chodził z tym do lekarza martwi mnie to ze Aleks tez moze miec ta przypadłośc.. isc z tym do lekarza czy narazie poczekac?