Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej
widze ze dzis wszystkie dzialaja cos z piekarnikami hehe ja rozmrazam ciasto na oponki wlasnie 😜 🙂 🙂
lazilam do poludnia z moim chlopakami za strojem kapielowym juz mam upatrzony fason ale znow kolory jak dla jakiejs dewoty wiec szukam dalej mam jeszcze ponad 2 tygodnie 🙂)))
a namioty plazowe w lidlu dopiero od przyszlego tygodnia beda narazie maly dostal kolko do plywania z tygryskiem i kubusiem puchatkiem i komplet zabawek do piaskownicy 🙂 musze mu jeszzce jakies superasne slipolki kupic i czapke taka z tym materialem co karczyszko zaslania ale nigdzie u mnie takich nie ma

• Mamusia
Hej babolki my już ostatecznie wyprowadzilismy się z gorzowa dzis oddalismy klucze do mieszkania heh fajnie sie samemu mieszkało no ale było mineło..

Martucha za takimi czapolkami porozglądaj się w Tesco na stoisku dziecięcym ja jak dla swojego myszorka szukałam kąpielówek (bo tez nad morze za dwa tyg. planujemy jechać 😉) to widziałam tam takie fajowe czapuszki zasłaniające karczek 🙂

• Mamusia
Madziuniu zobaczysz ze jeszcze sie bedziesz wylegiwac na plazy nie raz tylko dzieci ci trooszke odrosna bo z dwojka to juz trzeba miec naprawde za co niestety buzzziaakkk ogormny na oslode 😘 😘 😘

Jula dzieki za info zajrze tam jutro jak bede na spacerze z maluchem bo niby babka mi powiedziala ze jak nad morze przyjedziemy to tego jest tam pelno na straganach ale nie widzi mi sie polowe drozej placic 😜

Iza pokoik super 🙂
Będzie miał Nick radochę jak podrośnie 😁
korzystacie z chodzika? Bo ja ostatnio myślałam czy nie kupić.. Bo Matik sam się nie chce poruszać a w chodziku może by mu wyszło.. Ale mam opory bo wiem, że to nie jest najzdrowsze...

GoGr napisał(a):
Iza pokoik super 🙂
Będzie miał Nick radochę jak podrośnie 😁
korzystacie z chodzika? Bo ja ostatnio myślałam czy nie kupić.. Bo Matik sam się nie chce poruszać a w chodziku może by mu wyszło.. Ale mam opory bo wiem, że to nie jest najzdrowsze...

ja czasem go wsadzam ale nie codziennie bo ten moj urwis jest tak uparty ze brak mi sil do niego
ostatnio robi postepy obraca sie czasem probuje sie podniesc i lezac na brzuchu podnosi dupe i przebiera nogami tylko zapomnial ze na rekach tez trzeba sie podniesc ale ciagle mi nie siedzi juz brak mi sil do niego naprawde co ja zle zrobilam nie wiem