Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bry krejzolki 😘 😘

ale była w nocy burza jak zabłysło to cały dom oświetliło 😆 mało tego jak pirdziolło koło mojego pierdziocha (cinqaciento)tak chyba się pisze ☺️ to myślałam ,że już po nim 🤨
Ale na szczęście nie obudziło to moich łotrów 😁

a tak po za tym co tam?

😘 😘 😘
Ale mi łeb pęka 😘 :/ Matik całą noc jakiś taki:/ nic tylko się przebudza... może jemu też zęby się w końcu odezwą?? sam nie wie czego chce - na ręce nie, na nogi też nie, leżeć nie i siedzieć nie... wrrr... masakra

• Mamusia
hej laseczki 🙂
w kosciolku byly? 😜 😜ja tez nie hheehe
My sie zaraz zbieramy na obiad do rodzicow nie zebysmy sie wpraszali mama sama zadzwonila zebysmy z malym wpadli 🙂 kupili nowa kuchnie i tapete i plytki do niej wiec pewnie tez chca sie pochwalic 😁 😜
U nas spoko maly radosny sie zrobil jak nigdy zero marudzenia chyba mu sluza takie calodniowe spacerki z przerwami na wskok do domu na godzinke 🙂

super duzo miejsca wszystko normalnie poukladane a nie upchane jak na starym ciagle duzo roboty jeszcze przed przeprowadzka nam sie lozko zlamalo kupilismy nowe w czwartek nam przywioza i musimy poszukac mebli dla malego bo ma pusty pokoj czasu wczesniej nie mielismy mysle ze w sobote cos zaczniemy szukac

• Mamusia
Gośka gratuluje 🙂 taka ze tak powiem osrana byłaś a tu proszę heheh;D
Martucha gratulujemy kolejnych ząbków 🙂my mamy kolejną górną dwójkę 😉
już myślałam, że nigdy nie wylezie cholerstwo jedno prawie miesiąc się wyżynała wcześniej jedynki obie zdarzyły wyjść a ta dopiero teraz 🤢
no ale grunt ze narazie mamy spokój 🙂, a tak to mały dalej dokształca samodzielne wstawanie i nieźle mu idzie 🙂 🙃
miłego popołudnia 😉

• Mamusia
sweety napisał(a):
super duzo miejsca wszystko normalnie poukladane a nie upchane jak na starym ciagle duzo roboty jeszcze przed przeprowadzka nam sie lozko zlamalo kupilismy nowe w czwartek nam przywioza i musimy poszukac mebli dla malego bo ma pusty pokoj czasu wczesniej nie mielismy mysle ze w sobote cos zaczniemy szukac

jakbyście tyle nie fikali to byście łóżka nie złamali 😜 😁 😁 😁 😁