Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

A niech się kłócą 🙂 grunt, że u nas dobrze 😁
Gocha a niedługo zostanie już tylko 2 dzieci i ćwiczenia 😁 W sumie przyzwyczaiłam się i mam wyrzuty jak czasem nie poćwiczę:P

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Magda zazdroszczę tego uczucia!!!!! cholernie zazdroszczę... bo ja czuję, że mi wszystko leci między palcami..

Gocha obrona już w ten wtorek 🙂

je bede trzymac ogromniaste kciukasy 😘 😘 😘 😘

😘 😘 😘 😘

e laski lecę ćwiczyć 🙂 już pewnie nie zaglądnę więc dobranoc 😘

• Mamusia
magda123 napisał(a):
a ja nie ćwiczę ale duchowo co Gocha pomogę w ćwiczeniach będe cie motywować 😁 😁 😁

Gocha 23 raczej się nie doczekam

e tam nie pierdziel zawsze trzeba miec nadzieje 😘ja tez zaraz spadam bo dzis wstał o 5.30 i jutro pewnie bedzie powtórka z rozrywki

gosia2301 napisał(a):
hej Izula jak tam wieczor mija?moj jeszcze nie spi to z doskoku jestem

moj wciaz nie spi bo go obudzilismy chalasem chlopaki mi powywozili te cholerne kartony bajzel tu i juz mnie kurwica bierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Żona miała dość zachowania swojego męża, a w szczególności jego zbyt częstych wypadów z kolegami na piwo i powrotów w stanie mocno wskazującym. Po jednym z takich wieczorów mąż w stanie kompletnego upojenia wrócił do domu i padł nieprzytomny na łóżko. Żona jak zawsze rozebrała go do snu, ale tym razem zrobiła coś więcej - wepchnęła mu palcem do tyłka prezerwatywę w taki sposób, aby kawałek wystawał na zewnątrz. Rano, jak zawsze, mąż, aby poczuć się lepiej, wszedł pod prysznic. Myje się, myje... w pewnej chwili zaczyna myć tyłek i co... Co to jest? Wyciąga z tyłka prezerwatywę...... Żona w tym czasie przygotowuje w kuchni śniadanie. Gdy wykąpany mężulek przychodzi do kuchni , żona pyta:
- Jak się wczoraj bawiłeś? Jak twoi koledzy?
Mąż pełnym rozgoryczenia głosem odpowiada:
- Koledzy? Ja już nie mam kolegów! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Żona miała dość zachowania swojego męża, a w szczególności jego zbyt częstych wypadów z kolegami na piwo i powrotów w stanie mocno wskazującym. Po jednym z takich wieczorów mąż w stanie kompletnego upojenia wrócił do domu i padł nieprzytomny na łóżko. Żona jak zawsze rozebrała go do snu, ale tym razem zrobiła coś więcej - wepchnęła mu palcem do tyłka prezerwatywę w taki sposób, aby kawałek wystawał na zewnątrz. Rano, jak zawsze, mąż, aby poczuć się lepiej, wszedł pod prysznic. Myje się, myje... w pewnej chwili zaczyna myć tyłek i co... Co to jest? Wyciąga z tyłka prezerwatywę...... Żona w tym czasie przygotowuje w kuchni śniadanie. Gdy wykąpany mężulek przychodzi do kuchni , żona pyta:
- Jak się wczoraj bawiłeś? Jak twoi koledzy?
Mąż pełnym rozgoryczenia głosem odpowiada:
- Koledzy? Ja już nie mam kolegów! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

hehehe nooo niech no moj tylko zacznie tak wylazic to zobaczy heheheheh 😁 😁 😁