Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
admin napisał(a):
robiłem dziś porządki na forum, reorganizacja danych, pewnie to jest przyczyną. Kiedyś pisałyście na w dyskusji ogólnej, stąd pewnie to całe zamieszanie.
Sprawdzę to.

dobra kochany mnie tam nie zalezy na ilosci postów ale na prawde było ponad 9000 nie rób sobie kłopotu bo to bez sensu znikneły to ich nie ma i tyle 😜oj widze ze znowu generalne porzadki na forum brawo

Robię porządki w bazie danych. Nic nie usuwam, tylko przenoszę działy do osobnych baz danych, żeby forum działało szybciej. Na razie tylko testowo tak zrobiłem z dyskusją ogólną - "o wszystkim", a tam kiedyś był Wasz wątek - stąd to zamieszanie.

• Mamusia
admin napisał(a):
to nie chodzi tylko o Ciebie i Wasz wątek, z każdego wątku mam od zatrzęsienia uwag, że poginęły im posty, muszę wszystkim wszystko przywrócić.
oj myslałam ze tylko moje zniknęły 🤢kurde to teraz bedziesz miał roboty a roboty biedulku Ty nasz masz oklaska na pocieszenie 🙂

• Mamusia
no i ( | ) ...
nie wiem co teraz mam zrobić:/ albo zrezygnuję z tabletek i nie pójdę albo nie wiem..
auta nie mam bo mój wziął a ja miałam iść z dzieciakami na nogach (wózkiem)... i co? i oberwanie chmury się zrobiło...

jem właśnie śniadanie 🙂 ciabattę z oliwkami z zapiekanym żółtym serem 😁 nie ma to jak dieta..:P w ten sposób to ja nic nie zdziałam 🙂

dzieci prawie śpią, albo już śpią.. więc ja musze wymyślić co z tym gin...

• Mamusia
sprawa załatwiona 🙂 nie musze iść osobiście - wypisze mi receptę i mam ją do odebrania jutro w recepcji 🙂
jeden minus tylko jest.. jakbym szła osobiście to wynudziłabym receptę na więcej opakowań:/ a tak to zaraz znowu będę musiała lecieć...

• Mamusia
hej babki co tam u was? dawno mnie nie bylo ale dużoo na głowie poza tym u tesciów bylismy i niedawno wrocilismy moj lobuz spi a ja mam chwilke i nie wiem co robic nie mam weny zeby dokonczyc licencjata a rozdział mi został ahh

a no i mój łobuziaczek zaczął dreptac 🙂 pozniej wysle wam filmik 🙂 jak mi sie wgra oczywiscie z z tym nete to nigdy nie wiadomo haha

no gosia to masz z głowy gina jejku ja swojego tez bede musiała odwiedzic bo juz koncza sie tabsy
a jakie gosiu bierezsz?