Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jula biorę yazz 🙂 i chwalę je sobie baaardzo 🙂

gdzie ten link?:P

a mój wpadł na chwilkę do domu 😁 bo miał przyjechać jakby co żeby zostać z dziećmi a ja szybko autem (bo udało mu się szefa do sklepu ściągnąć) a ja nie dałam mu znać, że jednak nie muszę:P a niech odpocznie chwilę od pracy 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
o ile mi sie zdaje w skrzynce na brzuszku kazda miec powinna...

ja biore nadal azalie bo ten cycuch nieoddojony jeszcze cyca woła ale teraz juz koniec wiecej nie bedzie i nie wiem jakie wybrac.. hmm poze tez sie nie te skusze zobaczymy co gin powie..

daj znac czy linka masz

• Mamusia
Ale ma czuprynę genialną 🙂
Matik też tak chodzi 🙂 czasem nawet uda nam się parę kroczków za jedną rączkę zrobić 🙂
ale jakoś ostatnio nie mam głowy do robienia chłopakom zdjęć ani tym bardziej nagrywania filmików. muszę wrócić do tego procederu 🙂

A zapomniałam Wam napisać - obcięłam przedwczoraj Kubę 🙂 zaczął wujek ale się wkurzał więc wzięłam maszynkę i sama go opytoliłam:P ale śmiesznie wygląda 😁 musze pstryknąć fotkę bo brat prosił a jakoś się za to zabrać nie mogę...

• Mamusia
mam, mam 🙂 ja jeszcze nie przyzwyczajona do poczty na brzuszku:P:P

Yazz jak dla mnie są super - zero skutków ubocznych 🙂 ani nie tyję ani nie chudnę od nich (chociaż to drugie to bym akurat chciała ale to podobno też niezdrowo). Krwawienie między blistrami idealnie co do dnia - i wystarczą mi przy tym niemalże same wkładki jest tak małe 🙂 no i w ogóle brzuch na okres nie boli - co dla mnie jest rajem 🙂
Przykra jest tylko cena bo 45-50 zł za opakowanie...

• Mamusia
no to musi nieżle wyglądac hihi
ten łobuz też daje rade za rączkę ale bardzo króciutko i zrezygnował z raczkowania woli sie czołgac hehe sam się jeszcez boi pusici ale powoli próbóje tylko nakdoresze ze nie patrzy ze zrobi sobie kuku taki mały kamikadze z niego a pozniej placz hahah

• Mamusia
jesli brałas azalie to wiesz -ale to zależny w której aptece- przeciętna cena to 29-35 zł
skutek zero okresu niby dobrze ale niefizjologicznie i higienicznie jak dla kobiet w młodym wieku występuje tylko raz na jakis czas male krwawienie nie majace nic wspolniego z okresem.. choc brzuch boli tak jak do okresu i zre te tabletki dzien po dniu bez przerwy wkurzajace troszke bo wole miec normlany okres..

czesc dziewczyny
urlop swietnie mija babcia ucieszona z wnusia ja odpoczywam od codziennych obowiazkow
bylam u okulisty i moge robic prawko jest specjalne dla kierowcow tzw jedno widzow po dwunastu miesiacach moge isc na prawko czyli w lutym
i oczywiscie jak jest wszystko ok musi sie cos spiprzyc musze isc na dwie operacje chirurgicznego usowania zebow madrosci jeden zab to 600 zlotych a ja mam ich cztery i musze to zrobic jak najszybciej 😞

• Mamusia
magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
ehhh..

my po zabiegu... bidny Matuś..

😲jakim zabiegu? czemu ja nic nie wiem

Madzia Matik też ma stulejkę 😞 tak jak Kuba...
no i miał naciągane żeby się napletek odkleił... biedny.. teraz płącze za każdym razem kiedy sika bo go szczypie...

• Mamusia
Magda ja już sama nie wiem jak powinno wyglądać prawidłowo.. więc trudno mi powiedzieć jak to rozpoznać.. Matik miał bardzo wąziutko na koniuszku.. a jak próbowałam odciągnąć to ewidentnie widziałam, że skórka jest przyklejona...

Masakra... Młody od rana wściekły.. nie lubię, że on już umie raczkować 🙂 nic nie mogę zrobić bo musze łązić za nim i pilnować żeby nie wstawał przy stole albo krzesłach bo małpa mała się ślizga i wrzask będzie...

Aaaa 🙂 wieczorkiem idę na imprezę 😁 hehe