Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Magda o 6.45 i niedosypiasz???? 😮
ja dzisiaj swojego po tyłku prawie całowałam za to, że się dopiero o tej porze obudził 🤪

Marta super zdj 🙂 a Alek hohoho jaki facet 😁

Ja gotuję obiad 🙂 mama mi dała ostatnio buraczki z jej ogródka więc dzisiaj barszczyk z uszkami 😁 uwielbiam normalnie i nie zamierzam do wigilii czekać 😁
a rano objadałam się goframi z nutellą 😁 to się nazywa dieta...:P
mój śpi po imprezie 😠 😠 😠 😠

wypilam lampke winka i nic po za tym bo jak gdy dziecko pod reka w dodatku znajomi przyszli z poltorarocznymi blizniakami ktore dreptaly pod nogami ale takie slotkie sa juz nie moge sie doczekac az moj taki bedzie 😞

• Mamusia
hej laseczki ja na chwile poki K jakos funkcjonuje pijus jeden 😜 😠
Iza jak po roczku nicki zadowolony? bo moj szalal jak glupi i nie spal ani sekundy caly dzien a w nocy zrobil mi niespodzianke przespalm cala i to u siebie w lozeczku
to sie nazywa wejsc z klasa w drugi roczek zycia 😁

moj przed przyjsciem gosci spal prawie dwie godziny a pozniej kolo 21 padl ale nie na cala noc o drugiej obudzil sie i nie chcial picia tylko mleko a potem spal do 8.30 moj nie szalal bo byl w szoku zabawki i prezenty pozabieraly mu inne dzieci a on kozystal z wolnych rak gosci 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Alus mial miec kubusia puchatka i nas koles z cukierni wych... i na szybko zrobili jakis smietankowo truskawkowy ze swiezymi owocami ale bylam wsciekla jak mi go ta baba przywiozla 😠
zastanawiam sie czy im antyreklamy nie zrobic ale ja sie nie lubie mscic ale kolezankom ktore maja zaraz roczki odradze tego pozal sie booze cukiernika
noo bob budowniczy super Alus uwielbia tomka i przyjaciol to na drugie urodzinki dostanie taki z ciuchcia 🙂

• Mamusia
Madziu ja zamawialam ten tort 3 tyg temu!!! a ten ciul widocznie spisal to w zlym zeszycie a w tym fakrtycznym z zamowieniami nawet nie bylo moich danych nie wspomne o tym ze 20 zl zaliczki mu wplacalam i dostalam to napisane na jakims paragonie i wczoraj jeszcze ost zakupy robilismy i juz bylo po 13 to mowie do mojego ze podjedziemy po ten tort bo rzekomo mial kolesc mi go przywiezc i ide tam a ababka nic nie wie daje mi nr do goscia dzwonie przedstwaiam sei a on zieony ze nie ma takiego nazwiska i wogole 😮

• Mamusia
ja pierdziele niźle 🤔 albo ma taki młyn i tyle zamówień albo po prostu gapa z niego

a dobry był ten tort co wam przywieźli? Ja mam sama zamiar zrobić ale to się okaże jaki mi wyjdzie chce kupić barwniki spożywcze jakieś figurki i będę kombinować a co z tego wyjdzie? okaże się 😁 jak mi wyjdzie ładnie to wstawie zdj.a jak nie to tylko opiszę jak smakował 😜

• Mamusia
a imprezka zajebista usmialismy sie jak nie wiem ALek oczywiscie jak tyle ludzi to sie popisywal tanczyl czytaj uginal nozki trzymajac sie fotela i dupka krecil hehehe spiewal i piszczal jak u sto lat spiewalismy i wogole byl w swoim zywiole bo kazdy sie nim interesowal a potem przejal swoja chrzestna moja siostrzyczke i sie bawili
kupilismy mu ten jezdzik chofdzik i powiem ci ze jest ekstra
http://allegro.pl/e-zabaw-fisher-price-jezdzik-chodzik-1193-po-polsk-i1848185340.html

magda123 napisał(a):
heheh biedny nie dość ,że mu zabawki pozabierali to jeszcze musiał jeszcze być tulony 😁 😁

ale torcik miał super 😉 dzisiaj na allegro oglądałam te świeczki 🙂

madzia ja ta swieczke kupilam w kwiaciarni w polsce a widzialam ja u znajomych na urodzinach ich corki a potem przez przypadek znalazlam w kwiaciarni i kupilam a wczoraj na zakupach widzialam ja tu w nl ale byly tylko rozowe