Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć Brzuszki ;* Ja to mam szczęście byłam wczoraj z Krisem na spacerku pod lasem i złapałam kleszcze. Ale całe szczęście że się jeszcze nie "zakleszczył" tylko szukał dobrego miejsca 😠Ale nerwy miałam szok

Całe szczęście ale i tak spanikowałam. Myję się a on mi już prawie do końca nogi dochodzi no szok;/ W zwykłej trawie był bo pod drzewami nie chodziłam to był skraj lasku... Ale Kris mnie obejrzał i nic więcej nie było na szczęście

• Mamusia
kurcze przekichane mam nadzieję żę do mnie się nie przypląta bo ostatnio jem same słodycze wcześniej zdarzało mi sie tylko od czasu do czasu a teraz mnie bardzo ciągnie na słodkie 😮 ja w poniedziałek mam wizytę u ginekologa więc znowu podejrze maluszka jupii 😁

• Mamusia
hmmm a ja wlasnie slodyczy nie wcinalam,umiarkowanie jak mialam apetyt akurat na cos,bardziej owoce wpieprzalam.Akurat banany i kiwi,ktore mają bardzo duzo cukru i wionogrona rzadziej jadlam i wyczytalam,ze w cujrzycy nie powinno sie ich spożywac.Wiec dlaczego mam cukier???Chyba torebka z szafki wyleciala mi na glowe i przecukrzyła 😞 😞