Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jestem i tak wkurzona bo to mial byc pewniak z tym przejsciem, rodzice wczoraj się mnie pytali jeszcze cały czas potwierdzałam a teraz co powiem, mamo tato nie dostanie tego rejonu a żyć będziemy w trójkę "za wszy". To jest właśnie to że jest jedna pensja a te 1000 zl więcej by się bardzo przydało

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Martus my mamy jakies dwa i pol na dzien dzisiejszy bo ja na l4 dostaje tysiaka moj zarobi poltora a co to jest jak przyjdzie dziecko a na same oplaty i raty idzie nam jedna wyplata? Tez nie wiem jak to bedzie jak mi sie skonczy macierzynski po pieciu miesiacach i co? MAlego nie zostawie bo nie mam z kim i bedziemy mieli 1500 na trojke i to brutto po oplaceniu zostanie nam gowienko na mieko niesteyy taki mamy rzad i taki kraj niby prorodzinny pierdolenie za przeproszeniem

No a nam Martusiu zostanie 1500 zl wogóle od samego początku. Bo tak to by miał jakieś 2500 zl. Najgorsze jest to że rodzice się pytali setki razy czy faktycznie dostanie to przeniesienie itd a my potwierdzaliśmy i co teraz nie wiem jak ja mam im to powiedzieć 😞 Mama moja trawi teraz już Krzyśka a nie akceptowała go przez wiek. A teraz znów będzie gadania na niego no bo na kogoś trzeba a jest okazja 😠 😠 😠 A ja tego wysłuchuję się wku..wiam

• Mamusia
Ale to nie jest ani twoja anie tym bardziej jego wina i chyba twoi rodzice to rozumieja bojak nie tonie chcialabym ich zle okreslic ale kazdy wie jakie sa czasy i ze mlodzi musza zaczynac od zera czy oni nie ogladaja wiadomosci nie czytaja gazet inie maja znajomuych ktorych dzieci wchodza w dorosly swiat ze sa tacy strasznie na niego nastawieni do cholerki co z tego ze jest starszy ze po rozwodzie najwazniejsze dla rodzica powinno byc szczescie dziecka wiec jak jestes szczeliwa to niech go w koncu zaakceptuja i nie doszukuja sie ciagle jakichs wad bo w koncu on nie wytrzyma 😞

Ja chcę już się wyprowadzić i mieszkać z Krzyśkiem, i wtedy dla mnie wszystkie kłopoty zejdą na dalszy plan bo uważam że rodzina powinna mieszkać razem szczególnie kiedy kobieta jest w ciąży bo potrzebuje tego jeszcze bardziej