Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jejku nadrabiam od wczoraj,wjechalam juz na dziś i czytam,czytam...Wy to ostrożniutkie jesteście,a ja to chyba panikara.Mam pelna szafke ciuszkow,łożeczko w pelnej gali,wozek jutro odbieram.Boje sie,ze na ostatnią chwilke to by za duzy wydatek byl,a jeszcze czeka mnie pare rzeczy do kupienia 🙂

• Mamusia
OO Emikla to fajnie duzy brzusio ma,to moj taka pileczka.Gosiu czuje sie dobrze ale w glowie gdzieś siedzi to,ze musze uwazać jak cholera i do tego fanal Kamilki mnie dobił.Tak wiec chodząc trzymam brzuch.Syn juz mi sie pytal dlaczego go tak trzymam,przecież to nic nie pomoże.Dzis bylam u lekarza rodzinnego i poprosilam o zlecenie na badania podstawowe i na cukier.Mam juz dośc placenia w przychodni za prywatne badania i wizyty.

• Mamusia
AGAK1601 napisał(a):
AJ GOSIU JA ZNÓW NA ANTYBIOTYKU 😞 ZNÓW GARDŁO 😞 BARTUŚ TEŻ KASZLE I W SUMIE TO W CZWÓRKĘ CHORUJEMY 😞

oj Aguś to nie dobrze 😞 duzo zdrówka Wam zyczę a mój Kamil tez cos niewyraźny całe popołudnie no ale gorączki nie ma mam nadzieje że nic mu sie nie rozwianie 😞

• Mamusia
Aga zdrowka zycze kurujcie sie tam bo lato sie zaczelo 🙂
Ja mam wyiki i z tego co potrafie sama interpretowac wychodzi na to ze tokso spadlo i za trzy tyg bede musiala zrobic ponowne badania jezeli wynik bedzie taki jak dzis to jestem wyleczona i kontrolne badanie dopiero za trzy miesiace 🙂