Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No to trudno.. ja też uciekam. Jutro znowu dzień w trasie bo do Kielc jedziemy.. więc pewnie odezwę się wieczorkiem dopiero. Mateuszek mnie znów mocniej pokopał - może chociaż on jutro będzie chciał ze mną rozmawiać;p buźki

• Mamusia
Hej brzuszki miłego dnia wszystkim życzę 🙂 🙂 🙂
ps.musze Wam się wyzalić no więc mieszkam sobie tutaj ponad rok i zawsze był spokój nade mna mieszkał jakiś chłopak którego parę razy widziałam ale problem jest w tym że ostatnio sprowadza sobie narkomanów juz 3 raz widziałam dzisiaj o 8.20 jakaś narkomanka mi wychodziła z klatki kuźwa normalnie aż się boję a tak fajnie spokojnie było a teraz dupa nawet nie będe mogła puśćić Kamila przed blok 😞 😞 😞

• Mamusia
Hej mamuski 🙂 Gocha najgorsi sa wlasnie ci "dzicy" lokatorzyu mnie dwa pietra wyzej mieszka koles pijak straszn i juz nie raz mi dzwonili na doomofon jego najebani koledzy o 2,3 w nocy ehhh ale juz chodza panie z administracji i probuja go jakos stad usunnac zobaczymy co z tego wyjdzie
moze u was tez trzeba to jakos zglosic?

Hej Brzusie! No pewnie Gosiu też mi się wydaje tak jak Martuśka mówi że można gdzieś to zgłosić a wydaje mi się że w Austrii zrobią z tym porządek szybciej niż w Polsce 😉 Ja też muszę Wam się wyżalić, wczoraj Krzysiek oczywiście znów pomagał koledze z ubezpieczeń a dziś spotkało go wynagrodzenie za te nadgodziny nieraz nawet do 21 . Otóż mieli go przeniesc na teren gdzie bedzie zarabial ponad tysiac wiecej a zostal przeniesiony na 2 tyg w blokowisko gdzie nic kasy wiecej nie bedzie a praca do 21,22. Wkurw...ny chodzi a ja razem z nim bo to mialo byc pewne;/ Po tych dwoch tyg pewnie i tak nie dostanie tego terenu po kumplu ktory poszedl na eneryturke bo dyra pewnie znow cos wymysli;/

• Mamusia
Hej Martus no tak to juz jest :/ moj tez pracowal fizycznie zrobil szkole najpierw informatyka potem jeszcze dorobil dwuletniego grafika i co dalej ryje chociaz juz od roku mial byc o jakies 500zl wyzej ale kierownik u niego przechodzi na emerytke w przyszlym roku i podobno grzeja mu tam miejsce no zobaczymy bo moze wyjsc tak jak u was niestety prywatyzowane firmy tak maja :/