Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesc emisiu super ze u ciebie wszystko w porzadku jesli tak to mozna nazwac 🙂 a u nas najwiekszym problemem byl wozek makabra ile sie najezdzilismy i naszukalam sie go w internecie a znalazlam go u nas w jastrzebiu zdroju 😁 ale dzis juz znalezlismy nawet fajny i jutro pojedziemy go zamowic

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No Gocha troche to bezsensu bo jakby nie bylo to jeszcze mozesz 6 tyg chodzic dziwnie tam jest z tym naprawde 😮ale tak jak mowisz posciemniaj cos i idz za te trrzy tyg i olej ze ci nie kazal 😜 aha i super ze pozbylas sie bakteryjki 🙂 😁 ja az sie boje czwartku bo pewnie przez ta rovamycyne na tokso tez cos zlapalam :/

TAK SIĘ WTRĄCĘ ALE DZIWNE TAM W AUSTRII ŻE JUŻ NA WIZYTE BEZ KONIECZNOŚCI NIE TRZEBA PRZYCHODZIĆ 🤢

U NAS TO POD KONIEC CZĘŚCIEJ KAŻĄ CHODZIĆ NAWET CO TYDZIEŃ JAK TRZEBA 🙂 JA CHODZIŁAM POD KONIEC CO 2 TYGODNIE 🙂

• Mamusia
AGAK1601 napisał(a):
TAK SIĘ WTRĄCĘ ALE DZIWNE TAM W AUSTRII ŻE JUŻ NA WIZYTE BEZ KONIECZNOŚCI NIE TRZEBA PRZYCHODZIĆ 🤢

U NAS TO POD KONIEC CZĘŚCIEJ KAŻĄ CHODZIĆ NAWET CO TYDZIEŃ JAK TRZEBA 🙂 JA CHODZIŁAM POD KONIEC CO 2 TYGODNIE 🙂

no wiem ze to dziwne 😮 dlatego pojde jeszcze na pewno 🙂 chyba ze wczesniej sie cos zdarzy tfu tfu tfu 😁

• Mamusia
no wie3s przy innych problemach dziewczyn tutaj to tokso to pestka tak sobie to przynajmniej wmawiam latwiej mi zyc i funkcjonowac nie myslac negatywnie o tym 🙂 a jutro albo w srode jade rano zrobic badanie wiec najpozniej w srode popoludniu bede wiedziala co i jak czy mi to igg spadlo czy nie jak nie to trudno bede brala do konca tablety juz tyle czasu biore to te ost tyg tez przezyje 🙂 Zastanawiam sie tylko jak to bedzie z dzidzia czy beda mu coos podawac jak sie urodzi czy co

A ZNAJĄC KOŃCÓWKE CIĄŻY TO WIADOMO ŻE TU BEDZIE COŚ BOLAŁO TU COŚ WIĘKSZEGO Z MAŁEJ WYLEZIE CHODZI MI O WYDZIELINĘ Z POCHWY A NIE ZAWSZE WSZYSTKO MOŻNA POWIĄZAĆ ZE ZBLIŻAJĄCYM SIE PORODEM 🤔

NO CÓŻ GOSIU NAŚCIEMNIAJ I JUŻ 🙂

Gocha a Ty nam takim stresem zajechałaś ostatnio;p że mały nie odwrócony, że infekcja;p
Na przyszłość słuchaj się nas - jak mówimy, że dobrze będzie to będzie! 😉
A co do wizyt.. to ja przez prawie 2 ostatnie m-ce ciąży chodziłam do gin co tydz.. plus dodatkowo w ostatnim m-cu w między czasie ktg... więc dziwna ta austria;p lepiej pakuj się i wracaj;p

• Mamusia
a dziekuje dziekuje musiałam cos zrobic z włosami przedewszystkim pozbyc sie odrostów a farbowac nie chce a to dlatego ze w poprzedniej ciazy na dobre mi to niewyszło....dlatego teraz po porodzie gdzies tak na Wigilie jak odrosna strzele se jakis balejazyk albo kolorek moja córka Paula mowi na mnie chłop w ciazy he he