Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja dzisiaj trzy razy wędrowałam do tualety 😉 Ale to chyba dlatego że nie u siebie spałam tylko u rodziców.. Denerwowałam się bo Krzysiek wczoraj i dziś ma popołudniu i dopiero o prawie 1 w nocy jest w domu więc pojechałąm do rodziców bo przecież nie będę całe dwa dni sama siedzieć w domu .... Coraz bardziej mi się ta jego praca nie podoba dojezdza 70 km i kupę czasu traci na dojazdy

hej!
jestem grudniówka2009 i wpadam tu do was czasem poczytać 🙂chyba nie macie nic przeciwko?????
...123 to najwspanialsza wiadomość tego dnia tak się cieszę, że maluszek walczy dzielnie! caly czas o nim mysle i modlę się za zdrówko! walcz dziecinko dla mamy i taty!!!!ta kropelka to wielki krok w stronę zdrówka i będzie ich wiecej, musisz w to wierzyć, ja wierzę, chociaż na pewno cięzko jest 🙂sciskam mocno Cię Kochana badź silna! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

hej!
jestem grudniówka2009 i wpadam tu do was czasem poczytać 🙂chyba nie macie nic przeciwko?????
...123 to najwspanialsza wiadomość tego dnia tak się cieszę, że maluszek walczy dzielnie! caly czas o nim mysle i modlę się za zdrówko! walcz dziecinko dla mamy i taty!!!!ta kropelka to wielki krok w stronę zdrówka i będzie ich wiecej, musisz w to wierzyć, ja wierzę, chociaż na pewno cięzko jest 🙂sciskam mocno Cię Kochana badź silna! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Marto dzisiaj to normalnie mnie bolało jak przy porodzie normalnie myślałam że zacznę wyć kurde bele nieprzyjemne uczucie no ale nie ma co stękać już niedługo wszystko przejdzie 😜 u mnie dzisiaj zimno ciemno pada i wogóle ble az mi sie nic nie chce wstawiłam pranie zaraz kawe sobie zrobie a potem musze troszkę mieszkanie ogarnąć 🤢

• Mamusia
Martucha nie marudz lepiej to niz wcale pomysl co wtedy by bylo moj caly tydz siedzi w pracy wraca to juz za bardzo nie ma jak co pozalatwiac chyba ze zaraz jak przyjezdza to ja schodze i jedziemy juz w wytyczone miejsca bo jak moglibysmy to zrobic w sobote to lata do pracy zeby te pare groszy wiecej bylo wiec nikt nie ma lekko niestety

• Mamusia
Gosia ja chyba jestem za tym zeby go poprostu stworzyc mam nadziejej ze daria sie nie obrazi a czym wiecej osob sie o tym dowie tym wiecej serc bedzie sie za jego zdrowko modlic takie jest moje zdanie kurde ale muli mi brzuszek normalnie wsciekne sie zaraz strona mi sie laduje pare inut 😠 😠 😠

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Gosia ja chyba jestem za tym zeby go poprostu stworzyc mam nadziejej ze daria sie nie obrazi a czym wiecej osob sie o tym dowie tym wiecej serc bedzie sie za jego zdrowko modlic takie jest moje zdanie kurde ale muli mi brzuszek normalnie wsciekne sie zaraz strona mi sie laduje pare inut 😠 😠 😠

ja też myślę że Daria raczej nie będzie nam miała tego za złe 🙂 mnie tez muli kurde normalnie wsciec sie można 😠

• Mamusia
hehehe te babki które tam sprzedają są nauczone cierpliwości 😁 😁 😁nie ty jedna tak niezdecydowana byłaś 😁 😁 😁 😁 ale najważniejsze żeby tobie się podobalo 🙂 🙂 też bym chciała robić zakupy ale to za jakieś dwa tygodnie 🙂 🙂 🙂 🙂niestety brak gotówki 😞 a jeszcze tyle wydatków 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):

ja też myślę że Daria raczej nie będzie nam miała tego za złe 🙂 mnie tez muli kurde normalnie wsciec sie można 😠

powiem tak ,że gdyby to dotyczyło mnie ja bym się cieszyła ,że nie tylko rodzina mnie wspiera ale forumowicze 🙂a to dodaje sił 🙂ale to moje zdanie

• Mamusia
kurde dziewczynki spadam brac sie za obiad bo mnie dobija to czekanie piec minut na odswiezenie strony 😠
Martus bedzie git zobaczysz niczym sie nie martw i nie panikuj totymus grzecznie poczeka 🙂
Madzia ja tez dlugo czekalam na te zakupy ja sie doczekalam ty tez sie doczekasz 😁 😁chociaz wiem jak ciezko sie czeka a tym bardziej jak jest z ciebie taka niecierpliwa bestyjka jak ze mnnei 😁
Gosiu no i dobrze watek jest 🙂

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
kurde dziewczynki spadam brac sie za obiad bo mnie dobija to czekanie piec minut na odswiezenie strony 😠
Martus bedzie git zobaczysz niczym sie nie martw i nie panikuj totymus grzecznie poczeka 🙂
Madzia ja tez dlugo czekalam na te zakupy ja sie doczekalam ty tez sie doczekasz 😁 😁chociaz wiem jak ciezko sie czeka a tym bardziej jak jest z ciebie taka niecierpliwa bestyjka jak ze mnnei 😁
Gosiu no i dobrze watek jest 🙂

oj strasznie niecierpliwa ☺️ mało tego jakby się dało wyjąć dziecko z brzucha to bym sobie popatrzyła wycałowala i włożyłabym z powrotem do swojego domku 😁 czemu brzuch nie jest przeżroczysty 🤨 🤨