Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Marta nawet nie zauważysz jak będziesz musiała schować te ubranka bo będą za małe..
Mi się nie raz wydaje, że coś za duże jeszcze a jak wyjmę z szafy, że niby już to się okazuje, że najwyżej raz mu założę bo jest tak na styk i jutro już będzie małe..

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
no mowie ci u mnie w pracy jedna babeczka po rozwodzie z mezem 8 lat czekala na mieszkanie socjalne bo maz ja zalatwil na cacy a miala syna i gdzies mieszkac musiala to szlajala sie z nim po jakichs wynajmach i w koncu przyszlo jej pismo ze dostanie upragnione mieszkanie i wiecie co sdostala?? POKOJ JAKIES 30 METROW W NAJGORSZEJ DZIELNICY W JASTRZEBIU Z LAZIENKA JEDNA NA CALE PIETRO I WOGOLE Z NAJGORSZYMI ZESLANCAMI I MENELAMI MAKABRAAA 🤢 🤢

no wierze dlatego wole poczekac a nie mieszkac z najgorszymi menelami i brudasami 🤔

• Mamusia
no niestety jezu ja sie tak ciesze ze moi i konrada rodzice jakos dzialali zeby nam ulatwic start i ze nam tak pomagaja ile sie da i czasem tak jak dzis jak sie pokloce z moim bo wlasnie prowadzimy cicha wojne (bo mnie nieslusznie opierdolil przy naszym przyjacielu) to potem sobie tak mysle ze muy tyle dostalismy a tracimy czas na tak bezsensowne sytuacje 😞

Gocha niekoniecznie Cię zostawi;p mi lekarz na m-c przed porodem sugerował, że Kuba będzie baaardzo duży i że wcześniej się urodzi. Duży był, owszem (3 960) ale urodził się 10 dni po terminie 😉
A kuzynka miała urodzić koło 5 kg dziecko a ważyło 4,5.. zdarzają się pomyłki z usg nawet do kg(!)...

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Mnie tez i te biodra mnie rwa ale dzis uslyszalam ze to normalny objaw ciazy i ciala przygotowujacego sie do zajebiscie bolesnego doswiadczenia 😁 😁 😁
Ty mnie tu straszysz kopalami w dupalka a pewnie sama sie pierwsza wyklujesz malpo juz ja cie rozgryzlam 😜 😜

hehehe no ktos pierwszy być musi ale na wyscigi rodzic nie będę 😜 chociaż skoro mój gin wyszedł z załozenia ze nie musze go juz odwiedzać to moze stwierdził ze 3 to szybciej wyjdzie 😮 😲 😁

Gocha chudzinko??:P śmiech na sali;p;p
Ja podobno mam biodra stworzone do rodzenia dzieci 😉 Z resztą.. jak widziałam te 4,5 kg klocki co się rodziły w tym samym czasie to mój był drobinką;p 😉
A Wy się nie ścigajcie tylko terminu pilnujcie 😁 wcześniej pozwalam urodzić tylko sobie 😁 hehe

• Mamusia
Gosiaczku to bardzo bardzo bardzo spokojnego snu i postaraj sie wylaczyc do snu a jutro przezyjemuy ten dzien razem jak bedziesz miaal ochhote juz ja tu jakos zwolam te wszystkie nasze ukrywajace sie lafiryndy 😁 😁 😁 😁 Ja powinnam byc najpozniej o 10 na brzuszku jakby co 😘 😘 A teraz ide sie juz polozyc bo normalnie mlody to mi zaraz przez brzuch nogami wyjdzie tak sie wygina ale oczywiscie wmowilam sobie ze to nie boli 😁 😁 😁

No i tak trzymać Marta 😁
ja też uciekam już spać bo skoro tu się cicho zaczyna robić to bez sensu, żebym siedziała... Wpadnę jutro wieczorkiem bo znów mam praktyki 😉 buźki i dobranoc 😉