Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzien dobry
Napewno bedzie dobrze trzymam mocno kciuki zeby maly rosl zdrowo
wszystko po malu sie ulozy za nim sie obejrzysz bedziesz wracac z synkiem do domu
Pozdrawiam i trzymam kciuki.

• Mamusia
Boże Dario dzisiaj jest rok od odejścia mojego aniołka będę się gorąco modlic zeby Twój pozostał przy Tobie na ziemi a nie zostawił Cie tak jak mój[*]
Bose aniołki siedzą na chmurkach
a każdy lekko jak piórko fruwa
i każdy czuwa, cichutko czuwa
nad tatą który płakać nie umie,
nad bratem który nic nie rozumie,
nad dziadkiem, babcią smutną czasami
i swoją mamusią osnutą łzami...
I każdy woła cicho z daleka:
Mamuś już nie płacz,
Mamuś ja czekam..................
😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
moje serce jest pęknięte na pół do tej pory i będzie już przez całe życie... Ja jednak ciągle wierzę że Twój synek nie podda się wybierze życie na ziemi przy Tobie i swoim tatusiu bo nigdzie mu nie bedzie tak dobrze jak przy Tobie przytulam Cię skarbie pamiętaj WIARA CZYNI CUDA a ja ciągle wierzę że Wam się uda

GOSIEŃKO DLA TWOJEGO ANIOŁKA ZAPLAM WIRTUALNY ZNICZ 😞 [*}
A DLA CIEBIE BUZIOLKI 😘 😘 😘 😘

DARIO KOCHANA NIE PODDAWAJCIE SIĘ 😞 JA WIERZĘ ŻE BARTUŚ WYJDZIE Z TEGO 😞 MODLĘ SIĘ ZA TWOJEGO MALUSZKA 😞

AŻ SIĘ POPŁAKAŁAM 😞

• Mamusia
Dziewczynki kochane mamy strasznie doswiadczone 😞 Gosiu bardzo mocno Cie dzis przytulam i pomodle sie za twojego aniolka zeby czuwal nad toba i twoja rodzina
Dariu ja wierze goraco ze to co dzieje sie teraz bedzie przelomem na najblizsze dni i ze kryzysowa sytuacja minie a jutro zacznie wylaniac sie w waszym zyciu slonce mocno w to wierze 😘 😘 😘

• Mamusia
...123 napisał(a):
Gosiu Ty mnie rozumiesz najbardziej ;(
to jest taka bezsilność ja stoje nad nim i nic kompletnie nic nie moge zrobić a widze jak on cierpi ;( mnie serce pęka na pół ;(
Bede się modlić za waszego skarba. Napewno wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam:*

• Mamusia
a bo kurde ja taka glupia pinda jestem ze wole recznie bo wiem ze bedzie porzadnie wyplukane (tak jakby w pralce mialo nie byc) hehea ale wiesz jak sie ma zryte to tak jest 🙂 ale na szczescie wkladow poscielowych, rozkow ochraniaczy i innych zaglowkow nie zachcialo mi ise prac recznie tylko je wietrze na balkonowych sznurkach 😁 😁 😁

• Mamusia
hy hy hy niezla jest 😁 ja ide dalej dzialac bo mnie tym razem szwagierka telefonem wkurzyla ehh szkod gadac i wlasnie sie kaplam ze cala pake paluszkow wpieprzylam z nerwow masakra co czlowiek w nerwach nieswiadomie robi uhhh sorki ide i powodzenia z mala zeby cie nie wygonila heheheh

• Mamusia
witam Was cieplutko ....Gosiu byłam dzis u Natanielka i tak jak obiecałam postawiłam swieczuszke dla Damianka....jak wie sie ze bliska Ci osoba przeszła to samo to ja przezywam to na nowo i smutny moj dzien dzisiaj jest tym bardziej ze takie wiadomosci od Dari.....modle sie bardzo mocno o siłe i zdrówko Bartusia pocieszenie i ukojenie znajdziecie w sobie bo nikt niezdoła radowac sie na siłe .......Moj Przemus jest zdrowym chłopcem procz astmy urodził sie w 33tyg ciazy lezał na ojomie pod respiratorem...wiem jak sie czujesz Dario Kochana zycze Ci Wam duzo sił..i tak jak dziewczynki pisza Wiara czyni cuda 🙂