Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Ale dochodzę do wniosku że chyba chcę odczekać od roku tak do 3 latek i dopiero zacząć się starać.. Bo Krzysiek to chce parkę mieć a nawet i więcej i to mnie przeraża 😜 Bo niedługo drużyna piłkarska powstanie.. Ale cieszę się chociaż z tego że znalazłąm mężczyznę który pragnie "zrobić mi" gromadkę dzieci . Oh jak ja go kochammm

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Teraz przez to że zamieszkaliśmy ze sobą tak bardzo się zbliżyliśmy do siebie, teraz jest przy mnie cały czas i mam stale okazywaną miłość. Chodzi na zakupy, robi obiady, sprząta dba o mnie jak nikt inny czuje sie jak krolowa i cieszy mnie to ze decyduje sie przechodzic to samo znow za pare miesiecy... Powiedzial mi ze nie widzi problemu w tym zebym znow byla w ciazy bo uwielbia ten okres i mówi na mnie mały Hipcio albo Migotka 🤨 Ale ważne czuć się seksowną przed meżczyzą a ja się tak czuję więc mogłabym w ciąży być całe życie

• Mamusia
a no cicho Martuś 😞 a ja właśnie zeżarłam 2 pączki z wisniami bo kumpela mi z Polski przywiozła i mam mega zgagę ale co tam ważne ze pyszne było 😜 zbieram sie pod ;prysznic ale ruszyć mi sie nie chce a rano pobudka i do szkoły 🥴 oj ciężko mi będzie sie przyzwyczaić z powrotem ☺️

• Mamusia
ehh kurde wspolczuje ci tego wstawania tak wczesnie na tej koncowce co prawda ja i tak spie po 4,5 g i i tak zazwyczaj sie budze 5,6 ale potem zasypiam spowrotem a ty sie bedziesz tluc tym metrem czy czyms tam 🙃a nie ma tam jakiegos autobusu szoklengo albo cos takiego bo u moich rodzicow jest co prada poltora km od domu ale jest przystanek i sie zatrzymuje autobus dowazacy sdzieci do miasta

• Mamusia
nie ma Martuś wiesz zawsze moze jeździć sam no ale ja sie boje moze jak by jeszcze jakis dzieciak z Nim jeździł to inaczej ale tak samego puścić to strach 🤨 no ciężko mi bedzie no ale przyzwyczaje się po tygodniu wstawania bedzie już tylko lepiej a zresztą dobre przygotowanie przed następnymi obowiązkami typu nocne wstawanie 😜

• Mamusia
no wstawanie to akurat dla mnie bylby piokus ale jednak zatloczone miejsca mi przynajmniej strasznie nie odpowiadaja na tym etapie ciazy i tobie pewnie tez ale wiadomo ja tez chyba bym sie bala puscic malego samego bo to jednak strach a propo paczkow to ja dzis zre jak swinia doslownie co chwila cos juz mi niedobrze zgaga tez mnie chwyta a mimo to dalej cos za mna lazi masaakraaa 🥴

jak tam mamuśki??? 😉
Ja sobie właśnie przypomniałam, że z tych moich bazgroł z wywiadu muszę stworzyć dzisiaj na jutro sprawozdanie:/ fe... nie chce mi się;p
Najadłam się właśnie goframi z dżemem truskawkowym 😁 pękam;p;p

A.. i dowiedziałam się dzisiaj.. jak to mój brat ujął , że "spuchłam ostatnio trochę":P:P
A mój mąż mówi na mnie albo "brzuszku" albo "grubciu";p;p jakby sam chudzina był 😁 hehe

Gosia ja tak miałam przy Kubciu.. cały 9 miesiąc wydawało mi się, że główkę mam już na wierzchu;p;p hehe a i właśnie czytałam, że obelixem zostałaś;p;p

Martuś nie gwarantuję, że Ci pomoże - na mnie działa 😉 tylko ja piję ten bez smakowy ale to nie powinno być różnicy 😉 Mam nadzieję, że Ci przejdzie

• Mamusia
Na szczscie ta zgaga to taka mini bo takiej prawdziwej jak tu dziewczyny opisuja to jeszcze nie mialam nigdy i mam nadziejej ze nie bede miala 🤪 ale taka leciutka czasem mam wlasnie przy takich dniach jak dzis jak jem jem i jeszcze raz jem 🙃 ale to oczywiscie wszystko wina mojego meza marnotrawnego ktory wczoraj popil dzis spal do 12 ja mu rosolek, kurcvzaczka zeby mu lepiej bylo a on po 14 sru do znajomego bo obiecal mu kompa naprawic juz pare miesiecy temu 😠 😠 😠 no i samotna niedziela doprowadzila mnie do obazrstwa 😁 😁