Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ty się przyznaj, że specjalnie chcesz młodego wypchnąć szybciej;p;p
ehhh.. ja jestem ciekawa czy jeśli teraz tak się umęczę z Kubkiem czy urodzę choć trochę wcześniej;p;p bo powoli zaczyna mnie męczyć lulanie dwójki na raz;p;p

• Mamusia
nie no niech jeszcze z 2 tyg posiedzi a potem niech sie dzieje co chce 😁 ale powiem WAm ze ja mam wszedzie pod górkę do metra pod góre na tramwaj 60 schodów i wszystko do dupy wszedzie mi ciężko moge podjechac 1 przystanek autobusem do metra ale sa tak załadowane ze masakra kurwa całe zycie pod górkę 😠 jeszcze ten brzych mni na nerwy działa z tym powolnym chodzeniem 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

o tak.. powolny brzuch to do kurwicy doprowadza.. mi też dzisiaj działa jakby mu się nie chciało:/
a co do chodzenia to ja też dziennie pokonuję kawał drogi pieszo, w busach zgniatam się z licealistami bo albo jadą do szkoły albo wracają.. A CO DO SCHODÓW.. NIBY MAM WYBÓR BO W SĄDZIE JEST WINDA... ALE JA SIĘ JEJ BOJĘ!!!;(

• Mamusia
GoGr napisał(a):
o tak.. powolny brzuch to do kurwicy doprowadza.. mi też dzisiaj działa jakby mu się nie chciało:/
a co do chodzenia to ja też dziennie pokonuję kawał drogi pieszo, w busach zgniatam się z licealistami bo albo jadą do szkoły albo wracają.. A CO DO SCHODÓW.. NIBY MAM WYBÓR BO W SĄDZIE JEST WINDA... ALE JA SIĘ JEJ BOJĘ!!!;(

Gosiu windy sie boisz???? kurde jak ja bym miała taki wybór to nawet bym sie nie zastanawiała ale ja niestety wyboru nie mam musze sobie radzić ☺️ rano ide sie poszlajac z kolezanką po sklepach trzeba nadrobic wakacje ah jak sie ciesze 😜 Madziu mój tez juz spi bo rano pobudka 😉

• Mamusia
GoGr napisał(a):

a czemu sie boisz??

Czemu się boję? nie wiem 😞 ale mam sporo takich schizów.. nie wchodzę do windy, nie wchodze do pomieszczenia dopóki nie zapali się światło, nie zbliżam się do psów... masakra:/

Co do spania to mój Kubek o dziwo dość fajnie dzisiaj zasnął 😉 ale zobaczymy jak długo pośpi...

Co do zakupów Gocha- to ja też się muszę na jakieś większe wybrać.. kupić jakieś adidasy, buty na jesien/zimę.. ciuchy.. masakra... mój się załamie 😁

Cholera.. czekałam chyba z 5 min żeby mi się pisanie postów załadowało;(

heh ja gdybym miała lapka wcześniej to też koczowałabym tu co najmniej od czerwca zeszłego roku;p tak to mi się stacjonarnego włączać nie chciało i przerwę zrobiłam 😁 hehe

oj niech admin działa bo jaK NIE TO IDĘ SPAĆ 😜 😜

A tak w ogóle to napisałam to pieprzone sprawozdanie 😁