Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heheh no ja sie smialam wczoraj do mojego ze chyba znowu zaciazylam 😁 😁 a on oburzony ze wiatropylkna nie jestem co znaczylo w jego mniemaniu ze mu nie daje wiec nie mam prawa tak zartowac 😁 😁biedny zuczek wyposzczony to nie to co kiedys teraz raz dwa razy w miesiacu i koniec ale obieclaam mu ze od 38 tyg bedziemy dzialac czesto gesto to moze malego pobudzimy do wyjscia 🙂 🙂
A haa a puls jaki macie? Bo ja sobie codzinnie ierze i mam 90, 100 🤪 🤪 dlatego mi tak dziwnie chyba

Cześć brzuchole!!! a co dzisiaj taka ogólnoforumowa cisza?? prawie nie było co nadrabiać;p
Ehh.. myślałam, że do domu dziś nie dojdę.. znowu mnie ta pieprzona kolka łapie.. idę i się zwijam z bólu a ludzie się gapią jakbym rodzić już miała;p;p
Słonko u nas wyszło 😉 żeby tak chociaż z tydzień ładnie było to bym się cieszyła.. ale idę o zakład, że jutro znowu deszcz:/

Martuś mi się wczoraj tak wiercił;p teraz trochę mniej... tylko kurde mam inny problem.. pisałam przedtem, że miałam kolkę... tak w dole brzucha po prawej str - typowy ból dla kolki.. tylko teraz ten ból jakby się przeniósł wyżej..tzn. identyczny ból czuję na brzuszku ale jakby zaraz pod żebrami, albo raczej pod biustem bo ten już od jakiegoś czasu jak siądę to na brzuchu się opiera;p;p i nie wiem czemu tak.. czy to mały mnie kopnął czy co..

Gosiu to jest normalne ja od rana czuję do tej pory cały czas ten ból przy biuście właśnie od małego 🤨 A jak leżałam rano z Krzyśkiem w lóżku odwróciłam się w jego stronę i taki mocny ból wziął mnie tak jakby z prawej strony na wysokości jajnika i trzymał dłuższą chwilę cholera wie co to było ruszyć się nie mogłam 🤢 Uroki ciąży ale żeby wytrzymać jeszcze z 3 tyg i super 🙃

Mi w sumie już przeszło 😉 Pewnie tak jest, że się mały rozpycha jak mu pasuje...
Kurde.. napiję się gorącej herbaty bo mam lekki stan podgorączkowy 😞 przynajmniej wiem czemu mi zimno...

No to pij Gosiu bo z tym żartów nie ma ... Ja chcę jeszcze wytrzymac do 26 wrześnie wtedy mija 37 tydzień i już jestem spokojna o mojego Misiorka 😉 Tylko mam problem jeszcze z imieniem 😞 Nic mi nie pasuje albo nie pasuje mojej rodzince 🤢 🤢

• Mamusia
nie patrz na rodzine tylko na siebie jak wam podoba się jakieś imię to po prostu tak daj 🙂 większość ludzi z mojej czy Tomka rodziny też się nie podoba Andzelika a i tak jej daliśmy 🙂

gocha tylko nie choruj 😉 poproś Grzesia ,żeby cię wygrzał w nocy i wypocił 🙂

Ja chciałam dać Piotr ale Krzyśkowi nie pasuje bo to mój były o którego jest strasznie zazdrosny i oczywiście myśli że tym się kierowałam w wyborze tego imienia 😠 Póżniej myślałam o Ksawerym, Maxymilianie, Olivierze i to chyba tyle ..

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
Ja chciałam dać Piotr ale Krzyśkowi nie pasuje bo to mój były o którego jest strasznie zazdrosny i oczywiście myśli że tym się kierowałam w wyborze tego imienia 😠 Póżniej myślałam o Ksawerym, Maxymilianie, Olivierze i to chyba tyle ..

hehe tak jak moj nie lubi tego imienia 😜 też mu się z byłym kojarzy 🙂 Ksawery jest ładne imię z moją Andżelką do przedszkola chodzą Maks i Oliwier 🙂