Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Nie nie zlecanego KTG w ogóle nie miała i w ogóle nie mam 🥴
chociaż niektóre dziewczyny od nas mają zlecane przez lekarza i robią regularnie
ja nie wiem czemu tak nie mam.
Ale ja byłam na KTG w 37 tc bo miałam bóle takie mocne i wolałam to sprawdzić a mój lekarz był wtedy na L4

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
GoGr napisał(a):
tak 😉 młodzieżowy ośrodek wychowawczy....

kurde.. muszę włosy umyć;p cholernie mi się nie chce;p;p

Goska chcesz maszynke 😜 ja ta czynnosc wykonuje codziennie rano gdyz iz poniewaz tak moje hery przywyczailam i w cholere nie moge ich przestawic na co drugio dzien 🙃

Ja bym tak nie mogła co rano;p kiedyś owszem.. ale przy Kubie musiałam się oduczyć.. bo wymagania miał i zwyczajnie nie miałam nie raz czasu na to;p a teraz takiego lenia dostałam.. już są takie błeee... rano mi się znów wstać nie będzie chciało;p

Martuś ja uciekam.. umyję ten łeb i pewnie spróbuję zasnąć...
cholera młody mi się tak rozpycha, że aż nieprzyjemnie... :/
Dobranoc:* i oklaska masz 😉 za te pół godz 😁

• Mamusia
[URL=http://img836.imageshack.us/i/dsc03480h.jpg/][IMG]http://img836.imageshack.us/img836/956/dsc03480h.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
to jest ta scianka nie wiem czy Gosia widzialas dzis moje zdjecia gotowego pokoju 🙂 i mialam zdjecie tych naklejek swiecacych w nocy i madziulek chcial zobaczyc jak to wyglada w nocy 🙂

• Mamusia
ee myslalam ze cos sensowniejszego bedzie bo piknie zapowiedzieli ze bedzie o dtrudnym spaniu w koncowce ciazy a oni tu poduszki polecaja 🥴
Emis kurde 🤪 🤪 🤪 ale Goska czop moze odejsc nawet na dwa tyg przed z tego co mi ktos tam mowil nie wiem czy to prawda ale moze to jeszcze nie dzis ani nie jutro 😮 😮
A mi sie kurde moj szpital dzis snil ze w koszuli i szlafroku szukalam pokoju z ktg 😁 😁

• Mamusia
heheh ja nawet nie skladam wyrka chociaz wiem ze popoludniu znow jezdzenie mnie czeka musimy odwiedzic magla, sklep hydrauliczny i apteke a poza tym lodowka pustoszeje wiec chyba posprzatam w kuchni zrobie szybko jakis obiad i ide do 14 dalej spac heheh tyulko ja potem taka niedowalona jestem jak przespie dlugo do poludnia 😁 😁