Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ehh wez bo sie zarumienie ze wstydu 😜 😁 no i dobrze ze masz sie z kim skumac jak ten twoj caly czas w pracy a jak nie to przed kompem tyczy yhh alez bym mu sprzedala kopalka w dupalka na opamietanie no ale niewazne sama sobie roadzisz i to jest najwaznijesze 🙂 oklask dla Ciebie za to 🙂

• Mamusia
Moniko i znowu pretensje pojawiasz sie i znikasz chyba jak widzisz ze jesteśmy to powinnas napisać 😉 widzę że hormonki buzują wpadniesz napiszesz 2 zdania i tyle przez całą ciąże tylko że grozi przedwczesny poród a doczekałaś prawie do 36 tygodnia i pewnie jeszcze troszkę mały posiedzi wszystkie dziewczyny tu na forum leżą i maja zagrożenie więc nie stresuj sie tylko wrzuć na luż mały jest juz prawie donoszony i nic mu nie będzie 🙂

• Mamusia
Monika wez sie uspokoj bo wpadasz tu na sekunde zeby napisac o kolejnej zlej rzeczy w twoim zyciu bo jeszcze chyba nigdy nie napisalas nic pozytywnego 😠a potem sie dziwisz ze piszemy miedzy soba 😠 😠 bez jaj to nie nieboieska linia tylko forum przyszlych mamus popatrz na kamile alboDarie a potem urzadzaj se fochy bo jestes normalnie bezczelna 😠 😠

• Mamusia
wczoraj byla latwizna w postaci odgrzewanego rosolu zabarwionego na pomidorowke i mrozonych pyz z miesem wiec dzis sie wysile i zrobie ogorkowa a na drugie ziemniaczki ze schabowym bo od wczoraj sa rozmrozone bo w sumie mialy byc wczoraj ale znalazlam te nieszczesne pyzy w zamrtazarce 😁 😁 😁 to sie nazywa szczyt lenistwa 😁

• Mamusia
Emsi my z wrześniówek czekałyśmy jak się pierwsza rozsypie ze spakowaniem torby 😉 choć powinnyśmy już od początku sierpnia być zwarte i gotowe 🙂 Co prawda i tak trzeba przepakować coś nie coś, bo pogoda nie dopisuje i trzeba wymienić np. ubranka na wyjście ze szpitala 🙂

Ja pół na pół ciuszki do szpitala poprane i w jednym miejscu poukładane żeby w razie co łatwiej było do tego się dostać, torba została jeszcze ze szpitala jak byłam niedawno tyle że ciuchy poprałam i ręczniki i ponownie spakowałam. Jeszcze brakuje mi parę rzeczy do szpitala ale to się niedługo kupi 🙂