Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

co tam lasencje??:P
ja złapałam doła.. przez Kubę... znów musiałam go lulać do snu;( męczę się z nim a potem brzuch mnie boli... a mowy o tym, żeby usypiał go ktoś inny nie ma..
W ogóle to stwierdzam, że mam większy brzuch niż przy Kubie... kurde.. jeszcze tydz temu miałam 104 cm w pasie a dzisiaj... 113!!!! Paranoja.. ja już chcę koniec października, chcę już urodzić 😞

• Mamusia
GoGr napisał(a):
ja złapałam doła.. przez Kubę... znów musiałam go lulać do snu;( męczę się z nim a potem brzuch mnie boli... a mowy o tym, żeby usypiał go ktoś inny nie ma..
W ogóle to stwierdzam, że mam większy brzuch niż przy Kubie... kurde.. jeszcze tydz temu miałam 104 cm w pasie a dzisiaj... 113!!!! Paranoja.. ja już chcę koniec października, chcę już urodzić 😞

pójdziesz na wesele poskaczesz to urodzisz 🙂 jak tak bardzo chcesz 😁 nie narzekaj ,że gruba jestes

Masakra.. jeszcze mam wrażenie, że mi ciężej niż przy Kubie.. wtedy mi się te ogromy kilogramów rozkładały tak po równo.. a teraz głównie brzuch rośnie... Jakaś depresja przedporodowa mnie bierze;p
A tak w ogóle to żona kuzyna mojego męża dzisiaj o 7.50 urodziła śliczną Zuzankę 😉 5 lat starali się o dziecko, kilka razy stracili ciążę.. i w końcu nadszedł ten dzień 😉

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):

pójdziesz na wesele poskaczesz to urodzisz 🙂 jak tak bardzo chcesz 😁 nie narzekaj ,że gruba jestes

NIe no.. nie chodzi o to, że gruba jestem.. chociaż może też... To chyba ta pogoda, zmęczenie tak mnie dzisiaj dobiło.. czekam tylko aż mi się te praktyki skończą.. nie będę musiała tłuc się pełnym licealistów busem to może odpocznę..

osz Ty wstrętan;p o seksie mówisz jak mój do pracy poszedł??? nie ładnie;p!

heh.. Magda bez przesady;p ja do szpitala jeszcze nie idę i nie w tym sensie narzekam;p z resztą nie porównuj;p;p bo się jeszcze zaobrażę na Ciebie.. i co wtedy??:P

no właśnie.. będę płakać;p nawet się obrazić nie mogę;p;p

A tak swoją drogą to ciekawa jestem czy Monika tak na odczepnego napisała, że jedzie rodzić czy rzeczywiście;p;p