Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ja wlasnie juz od dawna nie jaram i juz mnie nawet nie ciagnie na sama mysl zreszta az mnie naciaga a tym podswiadomym stresem to mozesz miec racje Madzia bo mi w grudniu/styczniu lekarz stwierdzil nerwice lekowa nie wiem skad to cholerstwo sie u mnie wzielo ale podobno to mam ale potem dowiedzialam sie o ciazy i jakos objawy dusznosci i telepawki ustapily

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
no ja wlasnie juz od dawna nie jaram i juz mnie nawet nie ciagnie na sama mysl zreszta az mnie naciaga a tym podswiadomym stresem to mozesz miec racje Madzia bo mi w grudniu/styczniu lekarz stwierdzil nerwice lekowa nie wiem skad to cholerstwo sie u mnie wzielo ale podobno to mam ale potem dowiedzialam sie o ciazy i jakos objawy dusznosci i telepawki ustapily

no widzisz a teraz podświadomie boisz się porodu 🙂 stąd te kolotania serca ale jak będziesz u lekarza to powiedz mu o tym na wszelki wypadek 🙂

• Mamusia
ale ja glupia jestem zamiast sie cieszyc ze w sumie ciaze mam juz donoszona to mamjakies podswiadome leki ehhh co za rura ze mnie 😁 😁 😁 no nic dziewczynki sorki za marudzenie ja spadam sie brac bo naprawde sie nie wyrobie a maja nas dzis znajomi odwiedzic po poludniu i nie che wyjsc na balaganiarke 😜 pokazowka musi byc 😁 😁 😁 😁 😁 kurde wogole jakis perfekcjonizm mi sie wlaczyl w ciazy nie moge heheheh

• Mamusia
madzik wiem lekarz mi powiedzial ze ja to nawet od urodzenia oge iec tym bardziej ze moja mama miala lekkie przeboje jak byla ze mna w ciazy i to moglo miec wplyw ale nie bede tu o tym pisac, wazne ze ja ciaze staralam sie przechodzic spokojnie i mam bliskich ktorzy o to zabiegali 🙂

• Mamusia
cześć babajagi,sorki,ze tak Was zaniedbuje ale mialam kompa nieczynnego,a teraz to moje najstarsze dziecki calymi dniami potrzebuje,wiec nie moge mu włazi.Teraz skorzystalam z chwili nieobecności mojego pierworodnego.Kurde jak mi brakuje BRZUSZKA 😞 😞 😞
nO JA DZIEWUSZKI W TYM TYGODNIU ODPUKAĆ CZUJE SIE ŚWIETNIE,TO CHYBA NAJLEPSZY TYDZIEŃ W TRZECIM TRYMESTRZE...I JESZCZE DO KONĆA PRZYSZLEGO TYGODNIA BIORE fenotorol I MAM JUZ ODSTAWIĆ,WIEC kochaneczki cudem dobrnelambym do 38 tygodnia.
Najfajniejsze jest to,ze moj lekarz policzyl na USG 38 tydzień na teraz hahaahaaaa,a inny u ktorego bylam na zastępstwie policzyl,ze 38 to bedzie koniec przyszlego tygodnia.Tak wiec nastawiam sie na branie tabletek do końca przyszlego tygodnia.

Jejku jak ja bym teraz z Wami chciala pogawędzić ,a musze zaraz zmiatać z kompa.
Gosiu...o jakiej operacji maluszka od Darii pisalaś.Prosze skrobnij coś wiecej,bo ja nic kurde,kurde nie wiemm 😞.Mam nadzieje,ze reszta trzyma sie dzielnie 😁

Pozdrawiam i mysle,ze wieczorkiem wejde chociaż na chwilke.Buziole brzuchole

• Mamusia
samotność jest przekichana ja nie wiem jak nie którzy ludzie mogą żyć bez przyjaciół odciąć się od rodziny 😉 ja wiem sama po sobie jak mój ma drugą zmianę a Andżelki nie ma to chociaż z nim pogadam natomiast jak ma pierwszą mała w przedszkolu to nawet miejsca nie mogę sobie znalezć 😜