Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Marta powiem Ci szczerze że normalnie boję sie że nie zauwarzę ☺️ ja juz za bardzo nie pamiętam jaki to ból a teraz ciągle coś dolega 🤢 ech nie ma sie co zamartwiać w najgorszej opcji jeszcze tylko 6 tygodni nam zostało co to jet w porównaniu z tymi 36 które przechodziłyśmy 😜

• Mamusia
dziewczyny ja zauważyłam ,że coraz częściej inne wpadną napiszą coś i idą u nas na listopadzie też tak jest 🤨 nie wiesz czy wszystko ok. czy nie albo się długo nie pokazują 🤨 smutne to trochę ale prawdziwe .Ja jak zaczęłam pisać na forum to wszystkie były a teraz zostałam ja i gogr i co jakiś czas się ktoś odezwie 😉

• Mamusia
Mi pisala 5.09 dokladnie to :mam tablety brac jeszcze 2 tyg po Kamilii powinnam sie wykluc nastepna, co u niej? Jak sie laski trzymaja? Ja juz mam dosc jestem cholernie slaba, lezenie, tablety mnie wykanczaja zgaga to juz jest cala dobe. Dzis spalam 3 godz zdazylam naszykowac ubranka i jeszcze napisala ze Miloszek wojuje no i ze pozdrawia i ze wlezie jak bedzie mogla bo narazie kompa nie ma 😞

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
magda wiemy jakie to wkurzajace tylko u nas jest inna sytuacja sama wiesz u nas jest duzo zagrozen i brak dostepu dokompa no coz akurat tak sie zlozylo ale te "lojalne" staraja sie pisac co jakis czas co u nich zebysmy sie nie martwily 😉

nie nie chodzi mi o osoby które muszą leżeć czy nie mają kompa ale jest dużo takich dziewczyn co się dobrze czyją a na forum wpadną jak po ogień 🤔 u was na forum też zostałaś ty i Gocha praktycznie i podtrzymujecie rozmowy w toku 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
no a my tu fason podtrzymujemy zeby forum nie umarło 😜 to przniescie sie z Gosią do nas w 4 raźniej 🙂

no no dla tego tak często jestem tutaj aktywniejsza 😁 napisze coś u siebie jak mi nikt nie odpisze to jestem u was 😁 chyba ,że mnie wygonicie lub się wyklujecie to będe sama ze sobą pisać 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
kurde juz ta godzina 🤪 🤪ale ten czas zapindala musze sie brac za sprzatanie i obiad chociaz mam zupe nie chce mi ise w umie drugiego dzis tworzyc :/a tak wogole to ktorys dzien z rzedu mam strasznie wysoki puls tez tak macie??

ja nie mierze ale najwyzszy puls mam na pewno jak mnie mój wkurwi 😜 moje dziecie sie obudziło i ładuje mnie od środka 🙃

• Mamusia
magda123 napisał(a):
trzymam Gosia za słowo 🙂
Ja nie wiem jaki mam puls bo nie mierzę tego stwierdziłam ,że nie będe się stresować gdyby był za wysoki czy niski 🙂 a piłaś dzisiaj kawe??

Ja tez bym nie mierzyla i sie nie stresowala gdyby nie to walenie serducha 🤪 a kawy juz nie pijam takiej normalnej tylko rozpuszczalna pol na pol z mlekiem i to nie codziennie nawt nie wiem moze tak ma byc ze to serduch bardziej wali pod kloniec