Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu byłam na tym forum ale zagubiłam sie 😞napewno bede tsam zagladac 🙂przyzwyczaiłam sie do brzuszka choc naleze do wielu forum to tu jestem naprawde długo 🙂ale obiło mi sie o uszy ze cos tu niedobrego sie dzieje 😞szkoda ....ja niemam zamiaru jeszcze rodzic hi hi to juz zalezy od małego wszyscy panikuja a ja niebede ani niczego przyspieszac ani opozniac jak mały zechce wyjsc dzis to bedzie dzis jak za 2tyg to za dwa tyg 🙂 🙂Elo nietaki diabeł straszny jak go maluja dasz rade skoro weszło to i wyjsc musi tylko ze milion razy wieksze he he

• Mamusia
Emsi napisał(a):
Gosiu byłam na tym forum ale zagubiłam sie 😞napewno bede tsam zagladac 🙂przyzwyczaiłam sie do brzuszka choc naleze do wielu forum to tu jestem naprawde długo 🙂ale obiło mi sie o uszy ze cos tu niedobrego sie dzieje 😞szkoda ....ja niemam zamiaru jeszcze rodzic hi hi to juz zalezy od małego wszyscy panikuja a ja niebede ani niczego przyspieszac ani opozniac jak mały zechce wyjsc dzis to bedzie dzis jak za 2tyg to za dwa tyg 🙂 🙂Elo nietaki diabeł straszny jak go maluja dasz rade skoro weszło to i wyjsc musi tylko ze milion razy wieksze he he

ja tez sie z tąd nie wynoszę nie martw się 🙂 trzymam kciuki zeby malutki jeszcze w brzuszku posiedział 🙂 no i zdecydowaliscie sie juz na jakies imię?

• Mamusia
a ja musze sie pochwalic ze u mnie 22stopni słonko i ciepełko ale ja zaziebiona podłapałam od Martusi bo jest na antybiotyku od wczoraj a dzisiaj mnie wzieło jakby tego wszystkiego było mało he he co kaszlne to az podskakuje bo niewiem co gdzie mi wyleci hi hi 🙂Gosiu rodzimy razem pamietaj 🙂

• Mamusia
Emsi napisał(a):
a ja musze sie pochwalic ze u mnie 22stopni słonko i ciepełko ale ja zaziebiona podłapałam od Martusi bo jest na antybiotyku od wczoraj a dzisiaj mnie wzieło jakby tego wszystkiego było mało he he co kaszlne to az podskakuje bo niewiem co gdzie mi wyleci hi hi 🙂Gosiu rodzimy razem pamietaj 🙂

jak ześmy sobie razem w tym samym dniu zrobiły to i razem rodzimy no nie? 😁 😁 😁 😁

Moje dziecko 😁 poprawia mamie humor przy okazji tej wstrętnej pogody;p;p
[URL=http://img72.imageshack.us/i/08092010703.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img72/8173/08092010703.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
słodziachny Kubus i jak oczka swieca sie do zbrojenia 🙂Gosia ale jak sie wyłamiesz i bedzie tak ze to Ty pierwsza polecisz to stawiasz Wiedenskiego szampana hi hi zartuje nigdy niemów nigdy teraz to my wszystkie sziedzimy na babie zegarowej i bedzie cykac do godziny zero 🙂

• Mamusia
ach gosiaczki nie czuje sie staro tylko jak spojrze na te młode mamunie to kłóje w sercu ze ten czas tak leci ja wiem ze kobieta jak wino czym starsze tym lepsze.....ale tak samo odczówam co to trud wychowania dzieci prca dom i chcac niechcac jakos nas to postarza w sensie takim ze ja bym z wielka ochota umówiła sie z moim na randke poszła na fitness basen nie mam czasu o zadbanie o siebie bo na pierwszej pozycji sa dzieci maz a potem kawałek mnie czyli czynnosci domowe..nie narzekam absolutnie jestem szczesliwa tylko widze to po sobie ze to juz nie to samo jak sie miało 20-25lat 🙂