Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
hej brzusie Gosiu nie choruj nam tutaj herbatka z cytryna masażyk męża i mały seksik i wypocisz wszystko 😜

herbatki nie pijam z cytryną;p na seksik też nie ma co liczyć bo mój na nockę idzie.. 😞

Martuśka- nie patrz na nikogo przy wyborze imienia. To Twoje dziecko. A jak się już urodzi to będziesz wiedziała, że to właśnie imię będzie pasowało 😉

Bardzo mi się podoba Ksawery i tak chyba właśnie dam 😉 Mój ma dziś na popołudniu i po północy jest w domu dopiero przez te dojazdy ...;/ A za dwa dni nocki mu się dwie zaczynają i znów dwa dni wolnego Teraz w weekend jedziemy odwiedzić w domku kuzynkę bo urodziła parę dni temu a nie nacieszyłam się małą w szpitalu więc teraz się nacieszę 😁

Ważne, żeby się Tobie podobało 😉
To jak Twój dopiero o północy wraca tzn że mogę wieczorem liczyć na Twoją obecność?? 😁 bo mój pójdzie aja znów nie będę mogła zasnąć...:/

Dobra Dziewuszki ja już będę się żegnać bo nie mam jeszcze wyrobionego klucza od drzwi wejściowych a tam jest domofon więc muszę po sąsiadach dzwonić a przecież nie będę ich budzić po nocy... Gogr dla Ciebie informacja i dla innych Dziewuszek jakby któraś chciała mieć kontakt ze mną to mój numer gg 2289213 .. DO następnego ;*

• Mamusia
heheh no jak on tak poszaleje czasami bardzo to az mi rece opadaja i sie smieje ze to moje takie male zlo taki wampirek 😜 i moj zawsze jak ja tak do brzucha mowie sie oburza ze mam tak do niefgo brzydko nie mowic 😁
ja wlasnie od jakichs 3,4 dni kupkam nawet po 3,4 razy dziennie 🤪 🤪 az mnie za przeproszeniem dupa boli ☺️