Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

gosia2301 napisał(a):
dziewczyny czy wam tez brzuch przyspieszył?????????????????????? u mnie szybko smiga teraz 😲

no właśnie mi też;p ale nie chciałam się odzywać, żeby z tej prędkości nie zrezygnował;p;p

GoGr napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
dziewczyny czy wam tez brzuch przyspieszył?????????????????????? u mnie szybko smiga teraz 😲

no właśnie mi też;p ale nie chciałam się odzywać, żeby z tej prędkości nie zrezygnował;p;p

Dzięki za zgłoszenie problemu - zmieniłem jedno ustawienie, mam nadzieję że od teraz będzie lepiej.

• Mamusia
Czesc ciotki 😘 😘 mialam do was wpasc wczoraj ale zaczelismy naklejac naklejki w pokoju malego i taki ubaw sie z tegozrobil ze same wiecie 😜 a poza tym musialam znalezc magla bo poscielki do lozeczka za cholere nie wyprasuje ch.. wie coz to za material no i musielismy jechac z podstawa wozka bo okazalo sie ze kola sa scentrowane no ale baba wymienila z innego wozka bez gadania i mam nadziejej ze bedzie okej 🙂
Gosia jak milo ze zadzialaalas u Admina 😘
A propo ruchow moj maly jest nawet aktywny do poludnia a od poludnia do wieczora i od nocki dop rana jakos sie wyciszyl czyzby zbieral na cos sily 🤪 🤪

• Mamusia
hej Gosiek 🙂 u mnie takie bole okresowe tez sie pojawiaja wczoraj pod wieczor naprzyklad ale one trwaja tak na raty boli za chwile nie boli potem znow boli i potem przestaje i zasypiam 🙂 oczywiscie rwanie w biodrach nalezy juz do stalego menu wieczornego 🤢i nocnego i bolaca cipka nie wiem czy maly mi tam skakal jak spalam czy co