Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc dziewczynki kurcze ja myslalam ze tu caly dzien bede nadrbiac a tu zaledwie dwa posty oh my good co tu sie dziejej 🙂 gdzie wy sie szlajacie?? 🙂 Ja bylam na zakupach wrocilismy to sprzatanie potem odwiedziny rodzicow z leczem i swiezym mleczkiem prosto od krowki bo moj brat byl pod krakowem i mi przywiozl 😜 i jak juz mialam wpasc do was wieczorem to zadzwonil nasz przyjaciel ze drugi przylecial do pl i zaprosilimy ich do nas wytrzymalam z nimi prawie do 2 🤪 ale potem dlam za wygrana ale sie usmialisy i to jest najwazniejsze 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej brzusie melduje sie że żyje 😁 wczoraj jakos tak zleciało ze nie zajrzałam popołudniu bylismy u znajomych i późno wrócilismy ☺️ a tak na poprawe humorku moi chłopcy urządzili sobie w ostatni weekend wakacji maraton komputerowy młody siedział do 3.30 🤪 a stary do 5 a mamuska słodko spała 😁 🤪 😁 🤪 jaka moje dziecko miało radoche z powodu tego ze mógł siedziec ile wytrzyma wiem ze to nie zdrowe ale raz w roku nic mu nie bedzie ☺️

Cześć Dziewuszki Moje Kochane ;** Mi tak smutno że nie mogę Was mieć na codzień tylko tak od święta jak akurat jestem u siebie w rodzinnym domku 😞 Ale cóż dziś do jakiejś 17 jestem z Wami 🙃

• Mamusia
Dzieki kochana 😘 ale zebyś TY widziała jaki On był szcęśliwy 🤪 właśnie zajada sniadanie bo niedawno wsytał a jutro już do szkoły o my good kiedy te wakacje zleciały 😜 mały w brzuszku wariuje a ja zaraz musze wziąśc się za jakis obiad i ładana pogoda to pewnie popołudniu jakiś spacerek zaliczymy 🙂 nic mi się nie chce musze sobie kawusie strzelić może sił nabiorę 😜

• Mamusia
hej Martuska 🙂 fanjnie ze wpadlas 😘 ja tam brzusio? Bo moj do 2 w nocy szalal a jak wstalam o 9 to dopiero przed 10 zaczal sie budzic do zycia dajac mi to bolesnie znac 😁 a teraz znow jest spokojny ale to chyba dlatego ze ja laze i zbieram pranie porozwieszane po calym domu, krece sie po kuchni zagladam do stolowego czy moj jeszcze dycha wiec mlody chyba ma niezle bujanko z ranka 🙂

• Mamusia
Ja mam dzis prasowania cdn 😮 wczoraj prasowalam pierwsza ture czyli wyprawke do szpitala kocyk firanka itp a dzis czekaja mnie reczniki i wieksze rzeczy na pozniej dla malego. Z poscielka, baldachimkiem i falbana ta zakrywajaca daje se spokoj bo caly pt wieczor walczylam z tym materialem i sie poddalam musze znalezc magla w moim iescie bo ten material jest popierd..

• Mamusia
Ja bede brala tak mi polozna doradzila ze lepiej go w zanadrzu miec wiec zaopatrzylysmy sie w dwa bialy i niebieski 😜 zobaczymy niby uspokajajace jakies czy cos 😉 a torbe musze jeszcze wyprac bo rodzice mi podrzucili takiego ala jamnika bo ja mam tylko taka dupna a po co kupowac na chwile ahha i jeszcze chce dzis wygotowac pieluszki tetrowe ale zobaczymy jak poprasuje , ugotuje obiad i sie porzadnie najem to sie zastanowie 😜

• Mamusia
wiesz to taki maminy sposob zeby wygotowac bo jednak mluch bedzie mial z nia bezposredni styk czy do odbicia czyco to bedzie buzka w niej czesto ale mi mama doradzila ze tylko raz jak kupione potem juz mam sie n ie bawic zreszta pewnie i takby nie bylo na to czasu 🙂 ja mam 10 takich bialych i jedna taka kolorowa wlasnie taka ala flanelke

A czuję się dobrze, nie forsuję się, nie gotuję obiadów ani nie sprzątam. Narazie Krzysiek mnie wyręcza i nie daje mi nic robić w domku tylko mam leżeć i tyle ... Czasami nudno ale staram się wychdzić do ludzi, urozmaicać jakoś czas , tyle dobrze że mam znów auto to gdzieś pojechać rozerwać się czy cuś 😉

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
wiesz to taki maminy sposob zeby wygotowac bo jednak mluch bedzie mial z nia bezposredni styk czy do odbicia czyco to bedzie buzka w niej czesto ale mi mama doradzila ze tylko raz jak kupione potem juz mam sie n ie bawic zreszta pewnie i takby nie bylo na to czasu 🙂 ja mam 10 takich bialych i jedna taka kolorowa wlasnie taka ala flanelke

a to chyba wrzucę dzięki kochana za radę 🙂 masz rację ja już nie pamiętam bo jak byłam w szpitalu to mama mi wszystko naszykowała wiec wiesz jak to jest a zreszta po 8 latach to się już takich rzeczy nie pamięta ☺️

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
a zastanawiam sie czy bede uzywac tej soli fizjologicznej no bo niby ja kupilismy ale najpierw chyba wyprobuje zwykla przegotowana wode do przemywania oczek a jakby nie b=daj cos mu tam ropialo to wtedy siegne po sol bo nie chce go tak bardzo usterylniac od narodzin wiesz

cześć mamuśki Marta jeśli chodzi o sól to lepiej mieć bo to masz nie tylko do przemywania oczek 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Independent_19 napisał(a):
Teraz tak patrzę na wypis ze szpitala i mam na nim że mój Maluszek w 32 tyg ważył 1938 g. zastanawiam się czy to oby nie za mało 😞

nie patrz na taką wagę a czy nie masz problemu z hemoglobiną??

dodam ,że tak patrząc na ciebie to zbyt wypasiona nie jesteś 🙂 więc twoje maleństwo nie musi urodzić się koło 4kg. nic się nie martw ,że teraz tyle waży 🙂waga się zmieni 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
dziewczyny ja na razie zmykam bo znajomi maja na kawe wpaśc za godzinkę a ja w proszku jeszcze jestem ☺️ 🤪 później się odezwę do Was 😘 😘 😘 😘 miłego dnia 🙂

Gosiu smacznej kawki 😁bo mnie potem nie będzie wesele ciąg dalszy 😁