Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

DARIO SKARBIE MAŁA KROPELKA ALE WIELKA POZYTYWNIE 🙂

KROPELKA DO KROPELKI A WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE 🙂

DARIO NAJWAŻNIEJSZE ŻE NIC SIE NIE POGARSZA 🙂

BUZIOLKI DLA WAS 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Wogole dziendobry wszystkim spiochom wstawac bo nie mam sie z kim kawy napic 😜 😜 a moj maly lotrunio zjadl sniadanie ktore mamusia mu zaserwowala i budzi sie do zycia 🙂 a wczoraj jak zasnelam po godz onbudzilam sie na siku i jak sie polozylam spowrotem to mialam takie uczucie jakbym miala sie zwymiotowac zaraz auuc i o 5 rano jak moj wstawal tzn po 5 bo zaspal 😁 znow mi bylo strasznie niedobrze fuuu a maly szlal przez pol noocy pewnie mi nacisnal na zoladek albo cos 🙂

• Mamusia
dzień dobry wszystkim Daria to jest naprawde dobra wiadomość ,że próbuje sam oddychać 🙂 🙂 🙂 Marta ja piję teraz herbatkę ale zaraz zrobię sobie kawę 😁 i mogę ci potowarzyszyć 😁 zakupy super bo nawet nie napisałam ale czaSEM JESTEM ZAKRĘCONA ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

Cześć WSZYSTKIM MAMUSIOM! Ja właśnie zasiadam do śniadanka, miałąm trochę nieudaną noc bo jak się położyłam to mnie szczykało w cipce takie prądy mi przechodziły i wydaje mi się że to przez rozwarcie a i tak leżę jak najwięcej się da...bu ;(((( Pocieszam się tylko tą wiadomością że dziewczyny którym już wcześniej się robi rozwarcie mają o wiele łatwiejszy poród i przede wszystkim mało bolesny ☺️ Dariuniu kochana to już jest bardzo dużo widać że to silny chłopczyk napewno sobie poradzi i za parę lat będziecie na to spoglądać jak na dobrą lekcję wytrwałości 😉

• Mamusia
Madzia dzieki 🙂 juz pisalam ile radochy bylo a ile zamieszania pani miala cierpliwosc bo oczywiscie poscieli byl maly wybor i juz sie na jedna zdecydowalismy taka skladana z roznych firm a moj zauwazyl inna to zmienilismy na ta a za chwile jeszcze inna juz w zestawie wiec stwierdzilismy ze troche taniej bedzie wiec ta mowie ci babka iala stalowe nerwy hehehehe

• Mamusia
martus ja mam takie prady prawie codziennie wiec niekoniecznie jet to od rozwarcia poprostu cialo sie przygotowuje do porodu 🙂 zreszta mnie strasznie rwie w biodrach jakby mi ise miednica rozszerzala autentycznie 🙂 🤪 boli to jak cholera potrafi mnie ten bol o 4,5 rano obudzic ale jak mam mi pomoc za pare tyg to niech boli 😜

• Mamusia
hej mamusie i brzusie 🙂 Dario cudowne wiadomości strasznie się cieszę że malutki jest taki dzielny 😘aż mi humorek z rana sie poprawił 🙂
ja wstałam niedawno jem sniadanie kurde ale dzisiaj miałam znowu bóle nad ranem myślałam że sie popłaczę normalnie taki promieniujący z krzyza na brzuch 😞 na razie przeszło i mam nadzieje że szybko nie wróci i kurcze dzisiaj dopiero o 4 rano na siusiu wstałam 😜