Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
najblizszą wizyte mam teraz 27 w poniedzialek bo wczesniej nie ma terminu zeby mogl mnie prezyjac, bedzie mi tez robil jakis posiew na jakas bakterię czy nie jestem nosicielem, a jak bedzie sie cos dzialo to mam dzwonic do szpitala bo jak to on powiedział juz mnie tam znaja 🤨 co wcale pocieszajace nie bylo, grunt ze brzuch mam wedlug mnie wysoko i zadne wody ani czopy sluzowe mi nie wyszly, teraz siedze na allego i rozek malemu zamawiam a wy co robicie babolki?

• Mamusia
kurcze ale do 27 to jeszcze troche czasu jest jak cie tak bedzie bolało to podjedz sobie do tego szpitala bo to bez sensu zebys sie tak męczyła i po nocach nie spała 😞 a ja zaraz idę pozmywać i przygotowac składniki na pizze bo mój synus sobie na obiad dzisiaj zarzyczył domową 🙂
kurde musze Wam to napisac z Kamilem chodzi do klasy jeszcze 1 Polak i jego mama zawsze taka roztrzepana dzisiaj gadamy a ona do mnie ze wczoraj w pralce wyprała swojego kota 🤪 🤪 🤪 no trzeba byc na prawde zdolnym dobrze ze w pore zauważyłą i kot zyje 😁 😁 😁

• Mamusia
hehe to rzeczywiscie roztrzepana 😁 kota w pralce 😁
Martuś daj znac jak po badaniu 🙂
ja uciekam ubrac sie bo w pizamce paraduje jeszcze i polenic sie troszke poki mozna, powiem wam ze moj sie przestraszyl wczoraj jak mnie tak brzuch zaczal bolec i juz przezywa ze moge urodzic do konca tego mieisąca ci faceci haha,
Gosiu poczekam z tym brzuchem do jutra jak nic sie nie zmieni to pojde do tego szpitala bo innego wyjscia nie bedzie ;/

• Mamusia
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
maluda napisał(a):
hejka babajagi:P

cześć maludko wpadłaś na pogaduchy czy poinformować ze rodzisz 😁 bo teraz twoja kolejka 🤪

hehehe To ja Ci Gosiu powiem,ze wczoraj 😁 bylam w szptalu,bo nie czulam ruchow i jakies ciemne uplawy dostalam.

oj nie strasz ale wszystko w porządku?

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Jula goska ma racje jak cos jedz do szpitala i kichaj lekarza ale mam nadzieje ze jeszcze sobie posiedzisz spokojnie te dwa,trzy tyg tak jak chcesz 🙂
Gosia to cham jak to cie olal? Nie przyjmie cie tak jak chcialas teraz jakos??

moze pójde ale w przyszłym tygodniu zobacze jeszcze 😉