Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

e śmiejemy;p to raczej ta zazdrość, że Ty już na tym bezpiecznym końcu.. nawet nie wiesz co ja bym dała, żeby mi już 37 tc minął i żebym mogła rodzić.. Cholera wszystko bym robiła byle zacząć bo już nie mam siły biegać za Kubą z tym brzuchem...

Teraz znów musiałam mu dać albumy do niszczenia bo tylko nimi się zajmie a mnie podbrzusze nawala i nie dam rady iść z nim na spacer:/

Gosia ja wiem co to znaczy mieszkać przy ulicy... bo mam to samo:/ wypadałoby od okien ze szmatą nie odchodzić 😞
Normalnie wymiękam dzisiaj... słabiutko ze mną..
w ogóle to od kilku dni (tygodni:blush 🙂 strasznie czesto bez powodu krew mi z nosa leci:/

Gosia Grzesiek i tak się zajmuje młodym ile może... wróci z pracy to praktycznie cały czas się z nim bawi.. on go kąpie.. ja już bym nie dała rady:/ Pomimo wszelkich dobrych chęci nie ma jak zwolnić.. liczę tylko, że ten czas szybko przeleci i w końcu urodzę;p

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Gosia Grzesiek i tak się zajmuje młodym ile może... wróci z pracy to praktycznie cały czas się z nim bawi.. on go kąpie.. ja już bym nie dała rady:/ Pomimo wszelkich dobrych chęci nie ma jak zwolnić.. liczę tylko, że ten czas szybko przeleci i w końcu urodzę;p

oj biedna Ty ja na twoim miejscu jak twój Kuby pilnuje bym polezała zawsze to jakis odpoczynek 🤨jednak przyznam ze jak jest duża różnica wieku to jest wygoda mój mnie juz nie meczy i wie ze musze odpoczywac ☺️

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a ja ide upiec serniczek 😁 smacznego Madziulko i Adziulko 😘 😘 😘 😘

no więc tak serniczek już mam biszkopta z ananasem też mam i ciasto zebra też mam dzisiaj pieczone 😜 głupio ci??

nio ☺️ ja lece piec moze jeszcze ciastka miodowe upieke Kamilkowi 🙂

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):

oj biedna Ty ja na twoim miejscu jak twój Kuby pilnuje bym polezała zawsze to jakis odpoczynek 🤨jednak przyznam ze jak jest duża różnica wieku to jest wygoda mój mnie juz nie meczy i wie ze musze odpoczywac ☺️

Niestety czasem nie ma kiedy poleżeć.. jak tylko mogę to się kładę.. ale wiesz jak jest..

No nic idę z nim na spacer bo masakra już jest