Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej babolki wpadlam sie zameldowac 🙂 ale spadam bo nie mam sily siedziec tak mnie podbrzusze i krocze napierdziela ze chyba zdechne dzisiaj bo nawet ten fenoterol nie działa a w dodatku w glowie sie kreci i znow mnie mdli czuje sie jakbym byla znow na poczatku 🤔 ja wam mowie chyba sie cofam 😁
pa żabole 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Cześć Październikówki 😉 Przyszłam się pochwalić ☺️ Mój synek ma się świetnie ostatnio mnie olał jak go przebierałam . Tak łapczywie ssie cycka że szok aż się ksztusi momentami 🤪 Zarejestrowaliśmy go już w urzędzie i mała zmiana jest Mikołaj zamiast Xawerego pomyślałam że jest ładniejsze i bardziej do niego pasuje a Adam ma na drugie po dziadku 🙃

Gosiu ja czuję się już świetnie wyglądam prawie tak jak przed ciązą już także spoko 😉 Maluch wszystkie kalorie ze mnie wyżera hehe, mówię Ci jaki to jest słodziak a jak już sam głową rusza to jestem w szoku

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
Gosiu ja czuję się już świetnie wyglądam prawie tak jak przed ciązą już także spoko 😉 Maluch wszystkie kalorie ze mnie wyżera hehe, mówię Ci jaki to jest słodziak a jak już sam głową rusza to jestem w szoku

TO REWELKA 😁 A MY JUZ ZMĘCZONE TYM CZEKANIEM NO ALE JUŻ NIEDŁUGO 🙂DOBRA KOCHANA UCAŁUJ I UŚCISKAJ MIKOŁAJKA OD CIOTEK JA SPADAM BO MAMA DO MNIE PRZYJECHAŁA I TAK ŁYSO SIEDZIEĆ PRZY KOMPIE ☺️ZAGLĄDAJ DO NAS I WSTAWIAJ FOTKI SWOJEGO SŁODZIAKA 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej mychy kochane alez sie ciesze 🙂
dzis przyszły wyniki z posiewu na tego paciorkowca co mialam robione co to ponoc wg mojego gina kazda babka w ciazy powinna zrobic i nie jestem nosicielem ani tej ani innej bakteri 🙂 czyli obejdzie sie bez wstretnych antybiotykow i maly smialo moze juz wylazic droga jaką wszedł 🤪 zobaczymy jeszcze tylko co powie jutro gin i bede cała happy 🤪

Gocha Ty Juli w kolejkę nie wpychaj tyko sama się pakuj i do rodzenia bierz 😁

A co do badań, Jula to naprawdę super! Ja wiem na 100%, że kiedyś złapałam wirusa cytomegalii (badań robionych nie miałam ale Kub miał przedłużającą się zółtaczkę więc jemu robili i miał przeciwciała a to już wiadomo co znaczy). Teraz się boję, że będzie to samo... przynajmniej tyle, że jestem na to przygotowana i jakby co to będzie wiadomo co i jak 😉

• Mamusia
kobietki mi sie jeszcze nie spieszy tylko malemu a od dzis jestem znów na polowie fenoterolu takze wy smialo mozecie sie juz rozpakowywac 😆 czego wam zycze 😘 no chyba ze gin bedzie mi kazał juz fenoterol odstawiac to wtedy zobaczymy heh ile trzeba bedzie na mnie czekac 😁

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Ooooo 😁 to nie i mi wywróży kiedy to 😁
Bo z największą chęcią wkleję Wam zdj mojego bobaska 😁

popatrzyła i stwierdziła że koniec października 😎 ja tam w takie wróżby nie wierze 😁

A ja wierzę;p koniec października sobie zaplanowałam i skoro Twoja mama tak jeszcze mówi to już musi tak być;p;p 😁

• Mamusia
ej wy wiecie ze niektore wrozby to albo czlowiek farta ma albo to sie sprawdza?
moja mama wywrózyla mojej ciotce córke i tego samego dnia mi wrozyla i wywrózyla mi syna wyobrazce sobie ze pozniej goha zaszła w ciaze i urodzila core a rok pozniej zaszłam ja i mam miec syna 😁 😁

O proszę! Jest dowód, że się sprawdza;p
u mojej ciotki pukali się po głowach jak im 4 dziecko facet wywróżył (najmłodsza wtedy miała 8/9 lat) i co?? kilka miesięcy minęło i okazało się, że ciotka w ciąży;p;p

• Mamusia
hehe dobrze babole moje ja uciekam popakowac resztki ubran na jutro bo juz od jutra niestety nie bede do was tak czesto zagladac 😞 bo bede mieszkac u lukasza dopóki mieszkanaka nie zgarniemy jakiegos w gw. ale jutro mamy az 3 do ogladania wiec trzymajcie kciukasy 🙂 buziaczki dla was i brzuszków i dawajcie znac jak sie ktoras rozpakuje to moj nr. 669654591 😘 😘