Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej dwupaki melduje siue.Pospalam do 11.30,leje ,wieje wiec tak smacznie sie spało.Mnie też dobija chrapanie i za cholere nie moge sie w łózku znaleć.Wole wstać,połazić albo posiedzieć na kompie.Moje hormony też buzują i sama sie z tym żle czuje.Przejdzie napewno,wszystkie wrocimy do starej formy.Nie będzie zresztą innego wyjścia,bo noworodkowi nie powiem,ze mam zły humor 😁 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Pobudziły się śpiochy 😁 i pewnie zwiały.. a ja sobie właśnie planuję kiedy mogę rodzić 😁 od 25 października juz śmialutko młody może wyskakiwać 😁

Hej Gosiu,nie planuj,bo zobacz jak z nami.Gówno z tego wychodzi,az mi sie śmiać chce.Najpierw mnie zaklamrowali,a teraz jak klamerki nie ma to ani widu ani słychu 😁

• Mamusia
GoGr napisał(a):
E tam 😁 mi mama Gochy wywróżyła, że pod koniec października więc ja zaklepuje sobie 25;p

no w tym terminie,to juz mozesz rodzić.
Widzisz,mnie pierwszy termin wychodzil na 10 pażdziernika,a z UsG na 3 go pażdz i na 26 września.Szydlo wyjdzie z worka.Zresztą po Fenoterolu ponoć tak jest,ze albo od razu po odstawieniu jedziesz albo chodzisz jak słonicaa 🙂 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
maluda napisał(a):
mnie w czwartek stuknie 40 tydzień

A nic nie czujesz żeby Cię brało powoli?? miałaś się seksić ostro a nie czekać nie wiem ile;p

Powiem tak.To ponoć pomaga ale musi być FINAL.Sam gin powiedzial,ze męskie nasienie stymuluje porod,a ja po takie przerwie nie mam na dluższy sex ochoty.Zreszta,mam maratończyka w domu hahaha,wiec nic z tegooo

• Mamusia
już popuścilam.To co mialam zrobic w domu dla malca,to dawno przygotowane,bo dmuchalam na zimne.Nawet wymyslilam remont kuchni jakies dwa tyg temu i kurde nic.Teraz to byl musiala chyba latac z czwartego pietra na dół i do gory,moze by pomoglo.Sęk w tym,ze jak juz zejdę haahhaah ,to z wejsciem mam cholerne klopoty.

w sumie jak małemu dobrze w brzuszku to niech sobie siedzi 😉
Ja się właśnie obudziłam z przygotowaniami.. musimy na szybko zorganizować pokój Kubie i miejsce dla młodszego... normsalnie jak sobie o tym pomyślę to mam ochotę siąść i płakać..

Czas wcale nie najlepszy... z tej jednej strony to owszem ale z drugiej.. zaczęły się studia, Kubem się trzeba na okrągło zajmować a mój nie ma wolnego żeby mi coś pomóc.. w ogóle wszystko sobie inaczej planowałam..