Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

maluda napisał(a):
GoGr napisał(a):
Marita a ile lat mają Twoi synowie??

Starszy to czwarty rok rozpoczął studiów czyli leci mu na 23,a mlodszy skończyl technikum,zdal maturke,dostal dyplom i poleciał do pracy.Leci mu na 21

Uuuu.. to koleżanko;p śmiało byś mogła już babcią być;p;p

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
WIESZ...JA ICH SAMA WYCHOWYWALA,POTEM CHLOPAKI MUSIELI MI TROCHE POMOC,NIE BYLO NAM ŁATWO.sARSZY CHCIAL ISC NA STUDIA,DOSTAL SIE NA STACJONARNE ALE ,TO I TAK KOSZTUJE.nIESTETY PO MATURZE NA CZTERY MIESIĄCE DO PRACY POJECHAL,ABY BYLO GO STAĆ NA NAUKE.
tAK WIEC JAKOŚ NADAL SA W DOMU,BO WIEDZĄ ,ZE ZYCIE NIE JEST PROSTE I TANIE.nAUKA,PRACA,POTEM RESZTA.

• Mamusia
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):
dokładnie życie kosztuje 🙂Marita to ty jesteś po rozwodzie?? pytam bo napisałaś,ż ich sama wychowywałaś

tak,a teraz nowy związek,nowe życie 🙂

to dobrze,że zaczęłaś nowe życie nic nie pozostaje tylko wam życzyć wszystkiego dobrego 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):
magda123 napisał(a):
dokładnie życie kosztuje 🙂Marita to ty jesteś po rozwodzie?? pytam bo napisałaś,ż ich sama wychowywałaś

tak,a teraz nowy związek,nowe życie 🙂

to dobrze,że zaczęłaś nowe życie nic nie pozostaje tylko wam życzyć wszystkiego dobrego 🙂[

Myśle,ze Miloszek tym DOBRYM będzie

• Mamusia
Mysle,ze dobrą szkole i tak juz dostali.Podziwiam ich,ze wytrzymali te 9 miesięcy ze mną,nie wiem czy z dziewczynki mialabym tyle pomocy.Mają swoje ścieżki alemyśle ,ze jestem dla nich ważna.
Madziu masz ktorąś z brzuszkowych dziewczyn na NK?/Mozesz wejśc do mnie i podejrzeć fotki

O tak 😉 Żywe srebro 😉 właśnie się przebudza ale udaję, że go nie słyszę;p mógłby jeszcze chwilkę pospać 😉
Ja uciekłam coś przegryźć słodkiego bo mnie ciśnienie wzięło;p

• Mamusia
maluda napisał(a):
Mysle,ze dobrą szkole i tak juz dostali.Podziwiam ich,ze wytrzymali te 9 miesięcy ze mną,nie wiem czy z dziewczynki mialabym tyle pomocy.Mają swoje ścieżki alemyśle ,ze jestem dla nich ważna.
Madziu masz ktorąś z brzuszkowych dziewczyn na NK?/Mozesz wejśc do mnie i podejrzeć fotki

masz zablokowaną galerie a mam w znajomych Gochę jule dwie marty od was pażdziernikowych brzuszków 🙂

• Mamusia
MISSISIPI2 napisał(a):
Hej grubaski jeszcze 2 dni września i wasza kolej rodzenia 🤪 🤪 🤪 🤪
Maluda jak sie czujesz na 5 dni przed czasem ??? Odczuwasz juz coś czy raczej nic ??? 😉

Sorki że tak pytam ale ja jestem ciekawska babka 😁 😁 😁

Ciekawska i nieprzedstawiona 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
maluda napisał(a):

masz zablokowaną galerie a mam w znajomych Gochę jule dwie marty od was pażdziernikowych brzuszków 🙂

Podeślij zaproszenie to Cie wpuszcze 😁